Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Gaziantep'in Nizip ilçesinde sahte parayla küçükbaş hayvan satın alan 3 şüpheli gözaltına alındı.

        Valilikten yapılan açıklamaya göre, 3 kişiye 64 bin lira karşılığında küçükbaş hayvan satan O.E.O, paraların sahte olduğunu öğrenmesi üzerine durumu İlçe Jandarma Komutanlığına bildirdi.

        İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürüttükleri fiziki ve teknik takip sonucu, şüphelilerin M.E, H.K. ve İ.Y. olduğunu tespit etti.

        Belirlenen adreslere düzenlenen operasyonda, bir miktar sahte para ve küçükbaş hayvanlar ele geçirildi, 3 şüpheli yakalandı.


        Şüphelilerin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

        Öte yandan, jandarma ekipleri, küçükbaş hayvanları sahibi O.E.O'ya teslim etti.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler