Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Pandemi kısıtlamalarının kalkmasıyla Gaziantep’te, aylar sonra kurulan 2. El Oto Pazarı’nda beklenen hareketlilik yaşanmadı.

        1 Temmuz itibarıyla kalkan kısıtlamaların ardından ilk pazar gününde soluğu 2. El Oto Pazarı’nda alan alıcılar ve satıcılar umduğunu bulamadı.

        “Düşük model araçlar satılıyor”

        Kurban Bayramı’nın da yaklaşmasıyla umutlarının arttığını belirten araç satıcısı Doğan Etkil, pazarın açılmasına rağmen henüz bir alım satım yapamadıklarını söyledi.

        Fiyatların araca göre değiştiğini kaydeden Etkil, “Eski model araçlar para ediyor, yüksek model araçlarda satış yok” dedi.

        “Canı sıkılan oto pazarına gelmiş, satış yok”

        Aracını satmak için pazara getiren Mehmet Kurt ise, “Millet pazara zaman geçirmeye gelmiş, pandemiden dolayı herkes evde kal kal patlamış, herkes zaman geçirmek için gelmiş. İkiüç tane araç satıldı satılmadı. Satış şu an sıfır, paraya ihtiyacı olan aracını 56 bin lira eksiğine verdi, bayram üstü millet bir iki tane alıp satarsa satar, yoksa sabahtan beri gelen araçlar geri evlerine döndü” ifadelerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Gaziantep haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Gaziantep Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler