Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? 15 Şubat Gelinim Mutfakta kim elendi?

        Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta'da kim elendi? sorularının yanıtı, programın bugün yayınlanan bölümünde belli oldu. Rekabetin kızıştığı Gelinim Mutfakta haftanın finalinde gelinlerin arasındaki çekişme arttı. Ezgi ve Sina arasındaki yardımlaşma Gülcan'ın dikkatini çekti. Peki yarışmaya kim veda etti? İşte Gelinim Mutfakta 15 Şubat 240. bölüm detayları...

        GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

        Gelinim Mutfakta haftanın birincisi bugün yapılan yemeklerin ve kayınvalidelerin oylamalarının ardından belli oldu. Haftanın birincisi olarak 5 altın bileziği kazanan gelini 68 puanla Nergis ve Ezgi oldu. Haftanın 2 birincisi olduğu için gelinler ya kuraya gidecekti ya da bölüşecekti. Nergis bölüşmek isterken, Ezgi kuraya gitmeye karar verdi. Kurada Ezgi'nin adı çıktı. Böylece Ezgi 5 altın bileziğin sahibi oldu.

        REKLAM

        Haftanın finalinde 5 altın bileziği kazanan gelin kura çekimi sonrası belli oluyor!

        Ezgi ve Sina arasındaki yardımlaşma Gülcan'ın dikkatini çekiyor! Ezgi, üst üste çeyrek altın kazanan Nergis'in havalandığını düşünüyor!

        GELİNİM MUTFAKTA'DA KİM ELENDİ?

        Gelinim Mutfakta'da bu hafta yine en az puan alan gelin ve kayınvalide yarışmaya veda edecek. Haftanın en düşük puanını alarak yarışmaya veda eden gelini 45 puanla Sina oldu.

        GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU

        Ezgi: 68 puan

        Gülcan: 58 puan

        Nergis: 68 puan

        Sina: 45 puan

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ