Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? 25 Ocak 2019 Gelinim Mutfakta kim elendi?

        Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta'da kim elendi? sorularının yanıtı, programın bugün yayınlanan bölümünde belli oldu. Rekabetin kızıştığı Gelinim Mutfakta haftanın finalinde Gülcan, bu kez Ezgi ile kriz yaşıyor. Finalde ise 3 gelin eşit puan alıyor. Peki yarışmaya kim veda edecek. İşte Gelinim Mutfakta 25 Ocak 225. bölüm detayları...

        GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN BİRİNCİSİ KİM OLDU?

        Gelinim Mutfakta haftanın birincisi bugün yapılan yemeklerin ve kayınvalidelerin oylamalarının ardından belli oldu. Geçen hafta Sina ve Ezgi birinciliği paylaşmış, bilezikleri 2 - 2 bölümüş, bir bilezik de bu haftaya devretmişti. O yüzden bu hafta Gelinim Mutfakta'nın birincisine 6 altın bilezik verildi. Ancak bu haftada en yüksek puanını alan gelini 62 puanla Gülcan ve Ezgi oldu. Gelinler anlaşarak bilezikleri 3 - 3 bölüştüler.

        REKLAM

        Haftanın finalinde üç eşit puanı, hangi gelinler alıyor?

        Gelinler tarafından bir türlü sevilemeyen Gülcan, bu kez Ezgi ile kriz yaşıyor. Gülcan ve Ezgi arasında çıkan tartışmada Ezgi'nin iddialı ve sert sözleri yeni bölüme damga vuruyor. Diğer yandan kayınvalidelerden Songül Hanım, Besime Hanım'ın gelini Gülcan'dan korktuğunu iddia ediyor. Haftanın finalinde ise puanlama sonrası gelinler ve kayınvalideler gözyaşlarını tutamıyor. Üç eşit puan alan gelinlerden hangisi bu hafta yarışmaya veda edecek!

        GELİNİM MUTFAKTA'DA KİM ELENDİ?

        Gelinim Mutfakta'da bu hafta yine en az puan alan gelin ve kayınvalide yarışmaya veda etti.Haftanın en düşük puanını alan 2 gelini Sina ve Yağnur oldu. Haftanın en düşük puanını alıp, yarışmaya veda edecek gelini 59 puanla Yağnur oldu.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ