Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Gelsin Hayat Bildiği Gibi 2. bölüm full izle! Show TV Gelsin Hayat Bildiği Gibi 2. son bölüm tek parça HD izle!
        1

        Gelsin Hayat Bildiği Gibi 2. bölüm izleme ekranı seyirciler tarafından araştırılıyor. Yapımını BKM'nin üstlendiği, yönetmen koltuğunda Altan Dönmez'in oturduğu 'Gelsin Hayat Bildiği Gibi' dizisinin proje tasarımı ve senaryosu ise Gani Müjde'ye ait. Gelsin Hayat Bildiği Gibi son bölüm izleme ekranı Show TV resmi sitesinde erişime açıldı. İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi 2. son bölüm izleme ekranı...

        2

        GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 2. BÖLÜM İZLE!

        Gelsin Hayat Bildiği Gibi 2. bölüm tek parça izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için erişime açıldı. Aşağıdaki linke tıklayarak Gelsin Hayat Bildiği Gibi 2. son bölümü izleyebilirsiniz.

        GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 2. BÖLÜM İZLE!

        3

        GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 2. BÖLÜM ÖZETİ

        Sadi Payaslı'nın okula gelişi Karabayır Lisesi'ndeki herkeste bir merak uyandırır. Araz'la yaşadıkları olay sonucu Sadi Payaslı okulun yeni efsanesi haline gelir. Bu duruma çok öfkelenen Araz, ilk iş olarak okula gelen beşlinin nereden ve neden geldiğini öğrenmeye çalışır. Müdür Mahir'den istediği bilgiyi alamayan Araz'ın gerçekleri öğrenmek için başka planları vardır. Diğer yandan Mert, Aylin, Melek, Can ve Zülfikar özgürlüklerinin tadını çıkaramadan ailevi konularla uğraşmaya başlar. Daha ilk günden okuldaki olaylara dahil olan Sadi Payaslı ise İstanbul'daki hayatına ve Songül'e alışmaya çalışmaktadır. Songül'ün de trafik şubede işe başlamasıyla düzenlerini iyice oturtan ikili tartışmadan bir saat bile geçiremez haldedir ancak bu tartışmaların onları birbirine yakınlaştırdığından henüz ikisinin de haberi yoktur.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ