Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan George Clooney ve ailesine sel şoku! - Magazin haberleri
        1

        Bir süredir eşi Amal Clooney ve iki çocuğuyla birlikte Como Gölü kıyısındaki Villa Oleandar adlı malikanesinde bulunan aktör George Clooney de İtalya'nın kuzeyini kasıp kavuran selden etkilendi.

        2

        İtalyan basınında yer alan haberlere göre; sel ve onunla birlikte gelen çamur ve enkaz yığını, Clooney ailesinin malikanesinin ön kapısını kullanılmaz hale getirdi. Su baskını, ünlü oyuncunun birinci kattaki balkonuna kadar ulaştığı bildirildi.

        3

        ÇOK ZARAR GÖRMEDİ

        Ancak Hollywood'un en çok kazanan oyuncularından George Clooney ve ailesinin, İtalya'yı kasıp kavuran bu felaketten yerel halk kadar çok büyük zarar görmediği bildirildi.

        4

        Dünyaca ünlü oyuncunun selin ardından Laglia Belediye Başkanı Roberto Pozzi ile buluşup, kasabayı gezdiği ve selden zarar görenlere yardım eli uzattığı bildirildi. Ayrıca George Clooney'in kentte selden zarar gören yerel halkla da buluşup sorunlarını dinleği aktarıldı.

        5

        İtalyan basınına konuşan Clooney, durumun düşünüldüğünden daha kötü olduğunu anlattı. Ünlü oyuncu, Cernobbio adlı kasabayı ziyaret etiklerini belirterek Laglio'da durumun oldukça kötü olduğunu belirtti. George Clooney, yerel halkın, uğradıkları zararın giderilmesinin yıllar alacağını ve çok yüksek maddi destek gerektirdiğini kendisine söylediklerini de aktardı.

        6

        İNGİLTERE'DEKİ EVLERİ DE SULAR ALTINDA KALMIŞTI

        George Clooney ve Amal Clooney daha önce de selden etkilenmişti. Geçtiğimiz yıl ünlü çiftin, İngiltere Berkshire'daki 12 milyon sterlin değerindeki malikanesi de Dennis Kasırgası'ndan etkilenip su baskınından zarar görmüştü.

        7

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ