Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Görele Nihat Gürel Fen Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan TÜBİTAK projelerinin tanıtımı gerçekleştirildi.

        Görele Nihat Gürel Fen Lisesi Spor Salonu'nda organize edilen tanıtım programında, 3 ana dalda hazırlanan 9 araştırma, 6 inceleme ve 5 tasarım olmak üzere 20 proje yer alıyor.

        Çalışmaları inceleyen Görele Belediye Başkanı Hasbi Dede, bu tür faaliyetlerin, gençleri bilimsel çalışmalar yapmaya teşvik ettiğini belirterek, gençlere ilim, sosyal hayat, teknoloji, sanayi ve ekonomiye katkı sağlama şansı verdiğini aktardı.

        Proje Koordinatörü Ali Terzi ise öğrencilerin kendi imkanlarıyla hazırladığı projelerin hepsinin birer fikir olduğunu vurgulayarak, bunların geliştirilebileceğini söyledi.

        Programa Kaymakam Hamit Genç, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Dede, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Evren Özdemir, siyasi parti temsilcileri ve daire amirleri katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Giresun haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Giresun Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler