Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Gönül Dağı 72. bölüm full izle kesintisiz! TRT 1 yeni sezon Gönül Dağı 72. son bölüm izle tek parça
        1

        Gönül Dağı 3. sezonuyla ekranlara geliyor. Yapımcılığın Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Mustafa Becit kaleme alıyor. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi her cumartesi akşamı izleyicisi ile buluşuyor. İşte Gönül Dağı dizisi 72. son bölüm hakkında...

        2

        GÖNÜL DAĞI SON BÖLÜM İZLE

        Gönül Dağı 72. bölüm tek parça izleme ekranı, diziyi kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için erişime açıldı. Gönül Dağı son bölüm izlemek için TRT 1'in resmi internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

        3

        GÖNÜL DAĞI 72. BÖLÜM ÖZETİ

        Zeki’nin ailesinin saldırganlığı ve tehditleri karşısında Kaya Ailesi bir arada olmaya karar verir. Veysel’in zor durumda kalmaması için hiç kimse karşılık vermeyecektir. Ancak Zeki’nin kardeşleri Ramazan’a büyük bir kötülük yapınca iki aile karşı karşıya gelir. Bu büyük kavga nasıl son bulacaktır?

        Ciritçi Abdullah, Divane’nin evladını bulur. Onun için şimdi karar zamanıdır. Hem Divane’ye hem de evladına bu sırrı söyleyebilecek midir?

        Atölyeleri dağılan amcaoğulları için işler zora girmiştir. Şili’deki müşterileri yapılan sözleşme gereği ürünlerini istemektedir. Amcaoğulları bu sıkıntılı durumu çözebilecekler midir?

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ