Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa SON DAKİKA! Gözaltına alınan ünlü oyuncu Ayşegül Çınar konuştu! - Haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        İddiaya göre, ünlü oyuncu Ayşegül Çınar, gece saatlerinde Beyoğlu’nda bir otelin restoranında eski sevgilisi ile tartıştı. Yaşanan tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle birlikte ünlü oyuncunun sevgilisi Furkan Çalıkoğlu, elindeki bıçakla çevredekilere saldırdı.

        İHA'nın haberine göre, bu sırada kavgayı ayırmaya çalışan 5 otel çalışanı ve olay yerine müdahale için gelen 7 polis memuru yaralandı.

        Ayşegül Çınar, Yasak Elma dizisinde Lila isimli karakteri oynuyordu

        Yaşanan dehşet sonrası ünlü oyuncu Ayşegül Çınar ve sevgilisi Furkan Çalıkoğlu gözaltına alındı. Polis merkezindeki işlemleri devam eden ünlü oyuncu Ayşegül Çınar, parmak izinin alınması için dışarı çıkartıldı.

        REKLAM
         Ünlü oyuncunun eski sevgilisi, 7'si polis 12 kişiyi bıçakladı
        Ünlü oyuncunun eski sevgilisi, 7'si polis 12 kişiyi bıçakladı Haberi Görüntüle

        Bu sırada basın mensuplarına konuşan Ayşegül Çınar, "Mekanda oturuyorduk tanımadığımız biri geldi Furkan'ın kavgasında şişe kırdı. Sonra polisler geldi. Olay büyüdü" dedi.

        Ayşegül Çınar, uyuşturucu iddialarına ise "Siz deli misiniz beyefendi" diyerek tepki gösterdi. Gözaltına alınan Ayşegül Çınar ve eski sevgilisi Furkan Çalıkoğlu, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ