Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Moda Grace Kelly'nin torunu Charlotte Casiraghi at üstünde podyumda!
        1

        1982 yılında hayatını kaybeden Monako Prensesi Grace Kelly'nin torunu Charlotte Casiraghi, Paris Moda Haftası kapsamında gerçekleşen Chanel defilesinde boy gösterdi.

        2

        Ancak 35 yaşındaki Casiraghi, podyumdan at üstünde geçti. Binicilik sporuna olan ilgisiyle bilinen Casiraghi, Paris Moda Haftası katılımcılarını büyüledi.

        3

        Chanel'in marka elçilerinden biri olan Charlotte podyumda baştan aşağı siyahlar içindeydi. Siyah tüvit ceket, pantolon ve kaskıyla tüm bakışları üzerine topladı. Monako Sarayı'nın moda elçisini izleyenler arasında gazeteci Anna Wintour ile şarkıcı Pharrell Williams da vardı.

        4

        Charlotte Casiraghi daha önce de ata binme tutkusundan bahsetmiş ve 2013 yılında Harper's Bazaar dergisine atların çocukluğundan beri hayatında önemli bir rol oynadığını söylemişti.

        5

        Casiraghi verdiği demeçte atlar için "Bana ilerlemek için enerji, savaşma yeteneği verdiler. Bana güven ve paha biçilmez bir güç verdiler. Büyük bir alçakgönüllülük öğrettiler" demişti.

        6

        Biniciliğin kadın ve erkeklerin eşit olduğu birkaç spordan biri olduğunu dile getiren kraliyet üyesi, "Büyük bir binici olmak fiziksel güce değil, daha çok akla ve duyarlılığa bağlıdır" diye eklemişti.

        7

        Charlotte Casiraghi, Akademi Ödülü sahibi ABD'li sinema ve tiyatro oyuncusu Grace Kelly'nin torunu.

        8

        Hanover Prensesi Caroline ile 1990 yılında hayatını kaybeden İtalyan iş insanı Stefano Casiraghi'nin ikinci çocuğu olan Charlotte, Monako tahtında on birinci sırada yer alıyor.

        9

        Charlotte Casiraghi'nin dayısı Prens Albert, Monako'nun şu anki hükümdarı.

        31
        32

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ