Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Çanakkale'de Selahattin D. dayısının oğlunu rehin aldı

        Polis, bir saatlik uğraş sonucu küçük rehineyi kurtardı. Bayramiç İlçesi Tepecik Mahallesi Halis Sokakta yalnız başına yaşanan 30 yaşındaki Selahattin D., bu akşam saatlerinde kendisine anneannesi Halime B.'nin yolladığı turşuyu getiren dayısının oğlu 8 yaşındaki Mert B.'yi rehin aldı.

        Evin kapısını kilitleyip camdan etrafa bağırmaya başlayan Selahattin D.'nin sesini duyan komşular polise durumu bildirdi. Olay yerine gelen polisler, Selahattin D.'nin dışarı çıkmasını istedi. Ancak D., camdan polislere kapıyı açmayacağını söyledi. Rehin alınan Mert B.'nin aynı sokakta oturan annesi yaşananları duyunca D.'nin evine koştu.

        Polislere çocuğunun içeride olduğunu söyledi. Polisler, D.'ye, içerideki çocuğu dışarı göndermesini söyledi. Bu sırada Mert B. evin içinde ağlamaya başladı. Olay yerine gelen Selahattin D.'nin anneannesi Halime B. (70), polislere, bir süre önce eve torununa yemek getirdiğini ve içeride bir poşet içerisinde sentetik uyuşturucu olduğu düşündüğü bir maddeyi kokladığını söyledi.

        Penceredeki demir parmaklıklar arkasındaki Selahattin D. ile sohbet etmeye başlayan polisler, bir anlık dalgınlığını fırsat bilip parmaklıklardan dışarı çıkardıkları ellerini yakalayıp kelepçeledi. Kapıyı kıran polisler içeri girip Mert B.'i kurtararak dışarıda bekleyen annesi Derya B.'ye teslim etti.

        Selahattin D. ise polisler tarafından gözaltına alındı. Rehin aldığı Mert B.'nin annesi Derya B., akrabası olan Selahattin D.'nin çocuğuna zarar vermediğini belirterek, şikayetçi olmadığını söyledi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ