Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Politika Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli'de STK temcilcilerine hitap ediyor: Konu mankeni değilim

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın düzenlediği akşam yemeğinde STK temsilcilerine hitap etti.

        Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

        Artık kimse işlerini 2002 öncesindeki gibi yürümesini beklemesin.Cumhurbaşkanı'nın halk tarafından seçilmesiyle Türkiye'de bir dönem bitmiştir.Her büyük değişim gibi bu da sancılı olacak. Artık oy yaydan çıktı.

        Kırım Tatar Türkleri zulüm içinde, bunları da takip ediyoruz. Biz kabuğunun içerisinde küçülen bir millet, ülke olamayız, büyük millet olma yolunda devam etmek zorundayız.

        2023 hedeflerine ulaşmak gibi ciddi çabalarımız var.Gezi olaylarında dünya üzerimize geldi. Ey Batı Hamburg'da yapılanlar neydi?

        17-25 Aralık darbe girişimi başarıya ulaşamadı. Ama bize zaman kaybettirdi.

        İÇ GÜVENLİK PAKETİ

        6-8 Ekim olaylarında halkı sokağa davet edenler kimlerdi?Molotof kokteyli bomba muamelesi görsün diyen İç Güvenlik Paketi'ne karşı çıkıyorlar.

        "TÜRKİYE YENİ BİR DÖNEME GİRDİ"

        En küçük ekonomik dalgalanmanın dahi büyük krize dönüştürülmesine izin vermeyeceğiz.Madem Türkiye Cumhurbaşkanı'nı halkın seçmesiyle yeni bir döneme girdi, gelin bunu yeni bir adıma taşıyalım.

        "CUMHURBAŞKANI OLARAK KONU MANKENİ DEĞİLİM"

        "Cumhurbaşkanı siyaset yapıyor" diyorlar. Ne demek o? Cumhurbaşkanı siyasetin dışında olabilir mi? Bunlar kendilerine göre konu mankeni arıyorlar, ben Cumhurbaşkanı olarak konu mankeni değilim. Milletin seçtiği bir kişiyim.

        Hamdolsun şimdiye kadar bu teklifin çok büyük hüsnü kabul gördüğüne şahit oldum. Biz bu meseleyi milletimize anlattıkça onun kalbini ve rızasını kazandıkça arzu ettiğimiz o büyük uzlaşmayı inşallah sahada oluşturabileceğimize inanıyorum. Kapı kapı dolaşacak her vatandaşa derdimizi anlatacağız.

        ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 100. YILI

        Çok güçlü bir şekilde dostluk ve barış mesajı vereceğiz.Çocuklarımız gençlerimiz, Çanakkale'ye gidip Çanakkale ruhunu yerinde yaşamalı ki geleceğe farklı bakabilmeli.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ