Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Fitness antrenörü Yıldırım Murat Yazıcı’yı öldüren katil zanlısı Erdi D., saklandığı kiralık dairede yakalandı | Son dakika haberleri

        Eray EROLLU / HABERTÜRK

        2.5 aydır iz süren polis, zanlının Ataşehir’de lüks dairede saklandığını belirledi. Baskın yapıldı, silah çeken saldırgan etkisiz hale getirildi. Tutuklanan Erdi D.’nin başka bir cinayet daha işlediği ve 12 yıl hapis aldığı anlaşıldı. Zanlı, bir kişiyi de beyzbol sopasıyla yaralamış. Kendisini yakalamaya gelen polislere silah çeken saldırganın, cinayet suçundan verilen 12 yıllık hapis cezasını çekmesi için konulduğu cezaevinden firar ettiği ortaya çıktı.

        Kadıköy’de 2.5 ay önce fitness antrenörü Yıldırım Murat Yazıcı’yı öldüren katil zanlısı Erdi D., saklandığı kiralık dairede yakalandı. Kendisini yakalamaya gelen polislere silah çeken saldırganın, cinayet suçundan verilen 12 yıllık hapis cezasını çekmesi için konulduğu cezaevinden firar ettiği ortaya çıktı.

        Kadıköy Göztepe Özgürlük Parkı yanında 17 Ocak’ta meydana gelen olayda fitness antrenörü Yıldırım Murat Yazıcı, trafikte tartıştığı 4 kişiden biri olan Erdi D. (25) tarafından kasığı ile boynundan vuruldu. Yazıcı olay yerinde hayatını kaybederken, Erdi D. ile diğerleri kaçtı. Polis bir süre sonra Serkan Ö., Sabri E. ve Tahir B.’yi yakaladı. 3 şüpheli mahkemece serbest bırakılırken katil zanlısı Erdi D.’nin saklandığı Ataşehir’deki günlük kiralanan lüks daireye 3 Nisan’da baskın düzenlendi.

        Erdi D. silah çekerek polise direnmek istedi. Ancak kıskıvrak yakalandı. Poliste susma hakkını kullanarak ifade vermeyen Erdi D., mahkemece tutuklandı

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ