Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Üsküdar'da 'Üzerimde bomba var' diyen kişi polisi alarma geçirdi

        Üsküdar'da bulunan Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin acil kapısı önünde "Üzerimde bomba var" diyen bir kişi paniğe neden oldu. Çevredeki vatandaşların bildirmesi üzerine polis alarma geçti. Gözaltına alınan Oğuzhan C.'nin akli dengesinin yerinde olmadığı öğrenildi.

        Olay saat 15.30 sıralarında Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde meydana geldi. İddialara göre Oğuzhan C., "Üzerimde bomba materyalleri var bana yardım edin" dedi.

        Çevredeki vatandaşlar durumu hemen polise bildirdi. İhbar üzerine çok sayıda resmi ve sivil polis ekipleri hastaneye sevkedildi. Polis,Oğuzhan C.'yi gözaltına aldı. Yapılan incelemede Oğuzhan C.'nin üzerinde herhangi bir patlayıcı olmadığı belirlendi.

        Polis hastane çevresinde de araştırma yaptı.Yapılan incelemenin ardından akli dengesinin bozuk olduğu öğrenilen Oğuzhan C. polis merkezine götürüldü.

        Hastane önündeki görgü tanığı, "Burada çalışıyorduk. Bu sırada bir kişi 'Kimse bana yaklaşmasın üzerimde bomba var, Bana yardım edin' dedi. Ben de buradaki insanları uzaklaştırdıktan sonra polisi aradım" diye konuştu.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ