Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İstanbul Beykoz'da feci kaza: 2'si kardeş 3 ölü

        Kaza, Riva Yolu Şirindere Mevkii'nde saat 19.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Beykoz'dan Riva yönüne giden Ali Durukan'ın kullandığı 34 HF 9574 plakalı otomobil ile kardeşi Celal Deniz'le birlikte Riva'dan Beykoz yönüne ilerleyen Ömer Deniz'in kullandığı 34 HJ 3934 plakalı otomobil hatalı sollama nedeniyle kafa kafaya çarpıştı. Çarpışma sonucu Durukan'ın otomobili takla atarak yol kenarındaki bankete düşerken, iki kardeşin içinde olduğu otomobilin de önü tamamen parçalandı.

        Kaza sonrası araçlarının içinde sıkışan Ali Durukan ile Deniz kardeşlerin yardımına ilk olarak, o sırada yoldan geçen diğer sürücüler koştu. Tüm çabalara rağmen araçta sıkışanlar çıkarılamayınca polis ve itfaiye ekiplerine haber verildi.

        Olay yerine gelen polis ekipleri, trafiği her iki yönden de keserken, çevrede güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ekipleri, Ali Durukan ile Ömer ile Celal Deniz kardeşleri, yaklaşık 1.5 saat süren çalışmalar sonucu sıkıştıkları yerden çıkardı. Sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde Durukan ile Deniz kardeşlerin hayatlarını kaybettiğini belirledi.

        Cesetler, Beykoz Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazaya karışan otomobiller çekici yardımıyla olay yerinden kaldırılırken, yapılan temizliğin ardından yol tekrar trafiğe açıldı.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ