Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Şanlıurfa´da fırındaki kasayı çalan 2 kişi yakalandı

        Şanlıurfa'da, girdikleri ekmek fırınının sahibini silahla tehdit edip, el ve ayaklarını bağladıktan sonra içinde para ve altın bulunan kasayı çalan 2 şüpheli, polis tarafından yakalandı.

        Olay, sabaha karşı Devteşti Mahallesi'nde meydana geldi. Ekmek fırınına gelen 2 kişi, silahla işyeri sahibi D.A.'yı etkisiz hale getirdi, ardından el ve ayaklarını bağladı. Şüpheliler daha sonra içerisinde para ve altın bulunan çelik kasayı sürükleyerek dışarı taşıdı ve park ettikleri araçlarına yükleyerek, kaçtı.

        Bir süre sonra ekmek almaya gelen müşteriler, fırın sahibini el ve ayaklarını bağlı bulunca durumu polise bildirdi. İhbar üzerine gelen polis, bağlarını çözdüğü D.A.'nın ifadesine başvurdu ve işyerinin güvenlik kamerasını inceledi. Görüntülerden şüphelilerin eşkalini belirleyerek harekete geçen polis, kasanın yüklendiği otomobili de mobese kameralarından belirledi.

        Araştırmasını derinleştiren polis, çalınan kasayı Bozova ilçesi yakınlarında açılmış halde buldu. Kasa üzerinde parmak izi araştırması yapan ekipler, daha sonra kimliğine ulaştığı Volkan K. ile Murat M.'yi çaldıkları 7 bin lira ve altınlarla birlikte saklandıkları evde yakaladı. Gözaltına alınan 2 şüpheli, ifadeleri alınmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Şüphelilerin çaldığı para ve altınları fırın sahibine teslim eden polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ