Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul'da dehşete düşüren olay

        Uzay KESMEN / İSTANBUL

        İstanbul Bağcılar'da, iddiaya göre "Yan baktın?" tartışmasıyla çıkan ve silahın kullanıldığı kavgada, kaldırımda yürüyen Suriyeli çocuğa kurşun isabet etti. 7 yaşındaki çocuk ölürken, biri çocuk 2 kişi de yaralandı.

        OTOBÜS DURAĞINDAKİ KAVGADA KAN DÖKÜLDÜ

        Bağcılar Güneşli Meydanı'nda saat 20.00 sıralarında meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti: Coşkun A. ve yanında bulunan kardeşi Recep A., otobüs durağında bekleyen sivil giyimli polis memuruna "Neden yan bakıyorsun?" diyerek tekme-tokat saldırdı. Bunun üzerine, Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olduğu öğrenilen ve mesai sonrası evine dönmekte olan polis memuru, yanında bulunan beylik tabancasını çekip 2 kişiye ateş açtı. Açılan ateş sonucu Coşkun A, kaldırımda yürüyen 7 yaşındaki Suriye uyruklu Zeliha Muhammed Elcumu ve 9 yaşındaki çocuk G.Ş. yaralandı.

        SURİYE UYRUKLU ÇOCUK HASTANEDE ÖLDÜ

        Coşkun A. ve Suriye uyruklu Zeliha Muhammed Elcumu Bağcılar Medicine Hospital'a, G.Ş. ise Kanunu Sultan Süleyman Hastanesine kaldırılarak tedaviye alındı. Hastanede yapılan müdahaleye rağmen Suriye uyruklu Zeliha Muhammed Elcumu kurtarılamadı. Coşkun A. ve bacağında sıyrık olan G.Ş.'nin tedavisi ise devam ediyor

        BİRİ POLİS 2 GÖZALTI

        Esenler İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde görevli olduğu öğrenilen ve ismi henüz açıklanmayan polis, Halkalı Polis Merkezi Amirliği'ne giderek teslim oldu. Kavgaya karıştığı öne sürülen yaralının kardeşi Recep A. da gözaltına alındı.

        EŞİME LAF ATTI İDDİASI

        Polisin silahından çıkan kurşunla yaralanan ve hastanede tedavi gören Coşkun A. olayla ilgili sivil polisi suçladı. Coşkun A.'nın ilk ifadesinde, yanında bulunan eşi H.A.'ya laf atınca kavganın başladığını söylediği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ