Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Çarpıp kaçtığı yaya öldü, olay yerine düşen plakadan yakalandı

        Sivas'ın Koyulhisar ilçesinde yolun karşısına geçmek isterken hafif ticari aracın çarptığı 62 yaşındaki Ahmet Güney yaşamını yitirdi. Kazadan sonra olay yerinden kaçan araç sürücüsü düşen tampon parçası üzerindeki plakasından yakalandı.

        Kaza saat 19.00 sıralarında D-100 karayolu Suşehri-Koyulhisar arası 17'inci kilometrede bulunan bir benzin istasyonu yakınında meydana geldi. Karayolu kenarında kardeşi Ali Güney ile birlikte yoldan geçen vatandaşlara fındık satan Ahmet Güney, ısınmak için yolun karşısında bulunan akaryakıt istasyonuna geçmek istedi.

        Bu sırada yoldan geçen hafif ticari araç, Güney'e çarparak bir süre sürükledi. Aracın çarpıp kaçtığını gören çevrede bulunanların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Güney'in öldüğünü tespit etti. Güney'in cenazesi otopsi için Koyulhisar Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

        Bu arada, kaza yerinde tampon parçasıyla birlikte plakanın düştüğünü gören ekipler, olayla ilgili olarak bu araç üzerinde çalışma başlattı.

        Aracın ilçede yaşayan Alaattin F.'ye ait hafif ticari araç olduğu belirendi. Jandarmanın çalşması sonucu aracı kullanan sürücü Ergül F. ilçede gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ