Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Bu da 'kaçak damat'

        Olay, Eğerci'ye bağlı Kurudere Köyü'nde 4 Temmuz'da meydana geldi. Babası Selahattin Çeribaşı ile birlikte ormancılık yapan ve 1 yıl önce askerden gelen Ali Çeribaşı, iddiaya göre, aşık olduğu aynı köyden Derya D. ile evlenmek istedi. Ancak Ali Çeribaşı, önce ablası ve ağabeyinin evleneceğini, bu yüzden 4 yıl beklemesi gerektiğini söyleyen sevgilisi Derya D.'den ayrıldı. Ailesinin evlenmesi için baskı yaptığı Ali Çeribaşı, komşusunun kızı Sevilay Tığoğlu'na (Çeribaşı) nişanlandı. 1 ay önce de nikahları kıyılan çift, 5 Temmuz'u düğün tarihi olarak belirleyip, davetiyeleri dağıttı.

        KUAFÖRDE BIRAKIP GİTTİ

        İki aile düğün için son hazırlıklarını yaparken, Ali Çeribaşı, Sevilay Çeribaşı'nı düğünden bir gün önce, kına gecesi için Devrek'te kuaföre götürdü. Çarşıda işi olduğunu söyleyerek kuaförden çıkan Ali Çeribaşı, bir daha geri dönmedi. Eniştesini arayan Ali Çeribaşı, düğünden vazgeçtiğini, eski sevgilisi Derya D. ile kaçtığını söyledi. Kısa sürede tüm ilçede duyulan olay karşısında iki aile de şaşkına döndü.

        "ŞOK OLDUK"

        Damadın babası 59 yaşındaki Selahattin Çeribaşı, 9 gündür haber alamadığı oğlunun eski sevgilisiyle kaçtığını duyunca yıkıldıklarını belirterek, "Düğün için tüm hazırlıkları yapmışken, ?oğlun sevgilisiyle kaçmış' dediklerinde dünyam yıkıldı, şok oldum. Oğlumun sevgilisi olduğunu bilmiyordum. Yoksa bu kadar masraf yapmazdım. Kız tarafına karşı da mahcup olduk. Boşanmak için mahkemeye başvuracağını söyledi. Utancımdan 2 gün hiç dışarıya çıkamadım. Oğlum, ne hali varsa görsün. Ben artık kafamı dinlemek istiyorum" dedi.

        Anne Nigar Çeribaşı ise, oğlunun askerden önce Derya D. ile arkadaşlığının bulunduğunu belirterek, "Oğlum Derya ile evlenmek istiyordu. Derya da, 'ablam var, ağabeyim var' diyordu. Bunun üzerine oğlum da ayrıldı. Sonra Sevilay'la arkadaşlık ettiler. Birbirlerini sevdiler. Söz kestik, nişan yaptık, nikahlarını kıydık. Düğün hazırlıkları yaparken aldığımız haberle şok olduk" diye konuştu.

        BOŞANMA DAVASI AÇIYOR

        Olayın ardından Devrek'teki evlerine giden Sevilay Çeribaşı'nın boşanmak için mahkemeye başvurduğu öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ