Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Bir baba, bir eş, bir kardeş, 7 çocuk... Aile katliamında kurtulan kalmadı

        AHT MUHABİRİ MÜSLİM SARIYAR'IN HABERİ

        İstanbul Bağcılar'da yasak aşk yaşadıklarından şüphelendikleri eşi ve erkek kardeşi ile 7 çocuğunu vurduktan sonra intihar eden katliamdan kurtulan olmadı. 4 kişinin olay günü öldüğü saldırıda ağır yaralanan aralarında babanın da bulunduğu 6 kişi tedavi gördükleri hastanede hayatlarını kaybetti. Baba ile kurbanları, 10 mezarda hepsi yan yana toprağa verildi.

        Bağcılar Barbaros Mahallesi'nde yaşanan korkunç olayda tekstil işiyle uğraşan Engin Sargık, kardeşi Bayram Sargık ile eşi Sacide Sargık'ın yasak aşk yaşadıkları şüphesine kapıldı. 2 Kasım gecesi ise katliam yarattı. Eşi Sacide Sargık(38), kardeşi Bayram Sargık(29) ile çocukları Suzan(18), Sevda(15), Salih( 17), Abidin(5), Erhan(8), Ercan(9) ve Gülcan'ı(14) kurşun yağmuruna tuttu. Ardından da tabancayı başına ateşleyerek intihar girişiminde bulundu. Kurbanlardan dördü olay yerinde hayatını kaybederken ağır yaralı 6 aile ferdi çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı. Ancak tüm aile bireyleri tedavilerine rağmen birer birer hayatlarını kaybetti.

        Baba Engin Sargık geçtiğimiz Perşembe günü anne ise Cuma günü hayatını kaybetti. 8 çiftin yaşındaki Erhan ve 11 yaşındaki Ercan adlı oğulları da önceki gün yaşamını kaybetti. Böylelikle katliamdan yaralı kurtulan olmadı. Baba ile 9 kurbanı ise Hadımköy Gülbahçe Mezarlığı'nda yan yana toprağa verildi. Son olarak Erhan ve Ercan'ın yan yana verildiği mezarlıkta iki küçük çocuğun hemen yanında katliamcı babanın, onun yanında ise annenin mezarı yer alıyor. Annenin mezarının diğer tarafında ise 5 çocuğunun mezarı bulunuyor. En sonda ise kardeş Bayram Sargık gömülü.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ