Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları (20 Haziran 2019 Perşembe)
        1

        Bugün Mars ve Pluto çatışacak ve bu çatışma ve sorunlu durum yaklaşık üç gün sürecek. Ay sabah kovaya girecek. Kova burcunda doğanlar, neşeli ve keyifli aktivitelere açıktır. Başarılı bir girişime başlama zamanı geldi. Kova size gerekli sağduyuyu sağlayacak. Öğleden sonra kovadaki Ay, boğadaki Uranüs’le açı yapacak. Değişken duygudurum dalgalanmaları problem yaratabilir. Bu aşamada, daha önce yaptığınız bir testin yanıtını açık bir şekilde görebilirsiniz. Saf bir duygusallık içinde olacaksınız.

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bir şeylerin olmasını beklemeye devam ederseniz, bir sabah uyanıp hayatınızın geçtiğini ve hayalini kurduğunuz bazı şeyleri yapamadığınızı fark edebilirsiniz. Şimdi harekete geçme zamanı. Planlarınızı yürürlüğe koyun. Bazı ödünler vermeniz gerekebilir, ancak genel olarak insanların öncülüğünüzü izleyeceğini göreceksiniz.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Sevdiklerinize bugün sizin için ne ifade ettiklerini hatırlatın. Bugün kelimelerin özellikle güçlü olduğu bir gün. Kimseye kin tutmayın, bırakın, affedin, içinizde kin ve haset duygularının köklenmesine izin vermeyin.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün bağımsızlığınızı ifade etmekten çekinmeyin, ikizler. Sizi, yapmak istediğinizi yapmaktan alıkoyabilecek kısıtlamalardan kurtulun. Ayrıca, başkalarının ihtiyaçları için kendi ihtiyaçlarınızı arka plana atmadığınızdan emin olun.

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün eğlenin ve hiçbir şey için fazla ciddi olmayın. Konuşkan, keyifli ve sosyal olmak için harika bir gün. Manzaranın tadını çıkarmak için iyi bir zaman. Bir filme gidin, bir oyun izleyin, bir partiye gidin ve arkadaşlarınızla kafanızı dağıtın. En güzel kıyafetinizi dolaptan çıkarmanın vakti geldi.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün merkezde olmak isteyeceksiniz. Herkesin ilk seçimi, son sözü söyleen kimse olmak istiyorsunuz. Bağımsızlık bugün sizin için önemli bir tema. Ne kadar çok özgür kalırsanız ruh haliniz o kadar iyi olacak.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün biraz eğlenmek için kendinize izin verin. Yaptığınız tüm işleri biraz eğlenceyle dengeleme zamanı geldi. Dünün dürüst çabalarının ödülünü bugün alıyorsunuz. Size doğru olan şeyi elde etmek konusunda utangaç olmanıza gerek yok. Başarılarınızla gurur duyun.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Çıkıp sosyalleşmenin zamanı geldi. Güzel yemekler ve dinlendirici müzikler böyle bir günde iyi gider. Bugün girdiğiniz hemen her ortamda memnuniyetle karşılanacaksınız. O zaman, ışığınızla etrafı aydınlatmamak için hiçbir sebep yok.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün pek çok insanın size söyleyecek çok şeyi olabilir, akrep, ama oturup dinlemeyi tercih etmek istemeyeceksiniz. Etrafta çok fazla dedikodu var, hiç karışmak istemeyebilirsiniz. Size uygun olmayan her şeyi filtrelemekten çekinmeyin.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün bencil olma günü değil; başkalarını düşünmeniz gerekiyor. Bir projede kendi başınıza ilerlemek yerine, ortağınızın veya arkadaşınızın yardımını almayı düşünün. İşler işbirliği içinde daha kolay hallolur. Ekip olarak ortaya koyduğunuz çaba, sizin de şaşıracağınız kadar olumlu sonuçlar doğuracak.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün tam olarak ne istediğinizi söylemezseniz sıkıntıya girebilirsiniz. Sadece barışı korumak için değerlerinizden ödün vermeyin. Bugün duygularınız oldukça güçlü olacak, bu yüzden onları akılcı bir zihin çerçevesiyle dengelemek için elinizden geleni yapın.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün enerjiniz değişken ve güçlü patlamalara neden olabilir. Ego ve duygularınızın oldukça güçlü olduğu bir gündesiniz. Önemli haberler alabileceğiniz bir gündesiniz, gelen telefonlara cevap vermeniz size avantaj sağlayacak.

        13

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün biraz huzursuz hissedebilirsiniz. Kendinizi tam istediğiniz gibi ifade etmeniz zor olabilir. Olsun ilerleyen dönemlerde rahatlayacaksınız. Ortaklarınız arasındaki uyumu arttırmak için çalışmalısınız. Dışarı çıkıp sosyal olmak için iyi bir zaman.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ