Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Günlük burç yorumları! (21 Temmuz 2019 Pazar)
        1

        Balık’taki Ay Yay’daki Jüpiter’le açıda. Ay ve Jüpiter arasındaki açı, hukuk makamlarında bazı sıkıntılara neden olabilir. Savurganlığa eğilim verebilir. Aşkla ilgili konularda çatışmalar ve dezavantajlar gösterilebilir. Bu ayrılık ve yabancılaşmaya yol açabilir. Safra ve karaciğerde bir zayıflık görülebilir. Balık’taki Ay Oğlak’taki Satürn’le açıda. Bu esneklik, sorumluluk ve güvenilirlik sağlar. Hedeflerinizle yüzleşiyorsunuz ve aklınız coşku ve kastınızdan ilham alıyor. Balık’taki Ay Neptün ile birleşiyor. Ay ve Neptün arasındaki bağ, fantezi ve hayal etme arzusunu yansıtır; dengesiz olabilirsiniz. Düşünceler değişkendir, gerçeklerden sapmıştır. Çok hassas olabilirsiniz ve yalnız kalmak isteyebilirsiniz.

        2

        KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Şu anda bir ilişkiniz çok iyi gitmiyorsa, ilgili kişiyle olan sorunlar hakkında konuşmanızı ve her ikinize de uygun çözümler bulmanız için iyi bir gün. Ayrıca her zamanki rutininizde de değişiklik yapabilirsiniz.

        3

        BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün hayatınızı bir şekilde, özellikle de mali ve kariyerinizle ilgili bir şekilde, dönüştürme yeteneğine sahipsiniz. Müthiş bir iş bulabilir ya da uzun süredir istediğiniz terfi teklifini alabilirsiniz.

        4

        İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Hayatınızda bazı değişiklikler yapmak için harika bir gün. Gerçekleşmesini dilediğiniz, uzun zamandır süren bir rüyanız var mı? O zaman neden şimdi gerçekleşmiyor?

        5

        YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yaşamınızdaki özel bir kişiyle geçici bir krizden rahatsız olabilir ve bunu çözmek için değerli bir zaman ayırmanız gerekebilir. Eski bir sorun veya geçmiş bir şikayet de sizi rahatsız etmek için geri gelebilir.

        6

        ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Yakın zamanda bir ailenin bir üyesini ihmal ettiğinizi, bunları telafi etmeniz veya evin taleplerini çalışma hayatınızdakilerle ayırmanız gerekebileceğini fark edebilirsiniz.

        7

        BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Ay Tutulması, önümüzdeki iki hafta boyunca ilişkileriniz üzerinde çok durur. Ne yazık ki, bu her zaman eğlenceli bir deneyim olmayacak çünkü gün ışığını görmeyi bekleyen sorunları ve şikayetleri artıracak.

        8

        TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Kendinizi rahatsız ve endişeli hissettiğiniz o günlerden biri ve her şey sizin üstünüze gelme tehlikesi altındasınız. Rahatlayın, derin bir nefes alın ve işleri öncelik sırasına göre halledin.

        9

        AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gergin ve endişeli mi hissediyorsunuz? Şu anda önünüzde çok fazla görev var ve tüm bunları nasıl yaşayacağınızı merak ediyorsunuz. Bundan daha fazlasını yapamazsınız, sınırınızı çekmeyi öğrenmeniz gerek.

        10

        YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Bugün ilişkilerin bazılarında iyileştirmeler yapmak için mükemmel bir gün, özellikle de bu değişikliklerin uzun ömürlü olmasını düşünüyorsanız.

        11

        OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Haritanız size bazı korkularınızla yüzleşmenizi söylüyor. Onlarla ilgilenmeye başlayabilirsiniz. Ancak onları halının altına süpürmek ve yokmuş gibi yapmak onları uzaklaştırmaz.

        12

        KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Evinizi piyasaya sürdüyseniz, aniden bir alıcı alabilirsiniz. Dikkat, pazarlıkta taraf olup ve diğer kişiden tüm tavizleri vermesini beklemek yerine durumu iyileştirmek için elinizden geleni yapmaya hazır olmalısınız.

        13

        BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU

        Gelecek iki hafta boyunca bugünün Dolunay'ı, Ay Tutulması, bazı uzun vadeli planlarınızı etkileyecektir. Onlardan birinin asla gün ışığını görmeyeceğini ve her şeyi unutabileceğiniz ve başka bir şey hayal etmeye başlayabileceğinizi fark edebilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ