Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hafta sonu sokağa çıkma yasağı var mı? Son dakika hafta sonu sokağa çıkma yasağı saat kaçta?

        Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeni koronavirüs tedbirlerini açıkladı. Erdoğan "Hastanemizdeki doluluk oranlarını ne kadar aşağıda tutabilirsek kendimizi o derece güvende hissederiz. 83 milyon hep birlikte seferberlik ruhuyla hareket etmemiz gerekiyor." dedi. Peki Haftasonu sokağa çıkma yasağı var mı? Son dakika hafta sonu sokağa çıkma yasağı saat kaçta?

        HAFTA SONU SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VAR MI?

        Cumhurbaşkanı Erdoğan, hafta sonu sokağa çıkma yasağının genişletildiğini duyurdu. Erdoğan "Kabine toplantımızda ilave tedbirleri istişare ettik. Hafta içi her gün gece saat 21.00 ile sabah 05.00 arasında genel sokağa çıkma sınırlaması uygulanacaktır. Hafta sonları cuma akşamı 21.00'den Pazartesi sabahı saat 05.00'e kadar kesintisiz devam edecektir.

        REKLAM

        Cumartesi Pazar artık evlerimizdeyiz. Üretim, tedarik, lojistik, sağlık, tarım, orman gibi genelgede yer alacak sektörler bu kapsamın dışındadır. Market, bakkal, kasap, manav gibi işletmeler eve paket hizmeti veren yerler belirlenecek saatler çerçevesinde hafta sonu kısıtlamasının dışındadır. Restoranlar paket servis haricinde hizmet veremeyecektir." açıklamasında bulundu.

        YENİ KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ NELER?

        Haberi Hazırlayan: Esra Şaşmaz
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ