Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hakan Hatipoğlu: Aranızdaki 90 yaş farkı iki bakış arasında kaybolmuş... - Magazin haberleri
        1

        Hakan Hatipoğlu ve Gizem Hatipoğlu, 2011 yılında dünyaevine girmişti.

        2

        2018 yılının ekim ayında ilk bebeklerini kucaklarına alan Gizem-Hakan Hatipoğlu çifti, kızlarına Lila adını vermişlerdi.

        3

        LİLA 1 YAŞINDA

        Mutlu aile pozlarını sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaşan çiftin kızları Lila, geçtiğimiz günlerde 1 yaşına basmıştı. Hatipoğlu çifti, kızlarının yeni yaşını bir otelde organize ettikleri parti ile kutlamıştı.

        4

        DUYGUSAL PAYLAŞIM

        Hakan Hatipoğlu, kızının doğum günü partisine katılan dedesi ve Lila'nın bu fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı. Paylaşımına duygusal bir not düşen Hatipoğlu, şu ifadeleri kullandı:

        5

        "MERKEZİN HEP AİLE VE SEVGİ OLSUN"

        Bende çok emeği var Bülent dedem... Küçüklüğümde beni çok gezdirdi, eğlendirdi, benimle çok ilgilendi, enerjisi ile hep mutlu etti. Şu fotoğrafta dedemin sana sevgiyle baktığı gibi ben de sana bakacağım, sen de çocuklarına, torunlarına bakarsın inşallah canım kızım. Merkezin hep aile ve sevgi olsun.

        6

        "ARANIZDAKİ 90 YAŞ FARKI İKİ BAKIŞ ARASINDA KAYBOLMUŞ"

        Aranızdaki 90 yaş farkı iki bakış arasında kaybolmuş... Hayatta olan büyüklerimizin kıymetini bilelim, arayıp soralım. Hayatta değilse de dua edelim, mezarını ziyaret edelim. Aramızdan ayrılanlar, ebedi istirahatinde bizden ziyaret bekler unutmayalım.

        7

        "İKİNİZİ DE ÇOK SEVİYORUM"

        Umarım ben de takım elbisemi giyer ve senin çocuklarının doğum gününe dedeleri olarak gidebilirim. İkinizi de çok seviyorum...

        8

        LİLA İLK ADIMLARINI ATTI

        Yeni yaşına basan Lila, ilk adımlarını atmaya başlamıştı. Hakan Hatipoğlu, kızının ilk adımlarını sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Hatipoğlu, paylaşımına, "Yandık desenize... İlk adımını attı Lila, yaşını karşıladı..." notunu düşmüştü. Hatipoğlu'nun paylaşımına takipçileri, "Maşallah" şeklinde yorumlar yapmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ