Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VanHakkari karayolunda Zernek Barajı'na uçan araçta yaşamını yitiren üç genç, gözyaşları arasında son yolculuklarına uğurlandı.
        Önceki gün meydana gelen kazada hayatını kaybeden Cihat Durna, Rojhat Durgun ve Furkan Özdemir için farklı mezarlıklarda defin işlemleri gerçekleştirildi.22 yaşındaki Cihat Durna, akşam saatlerinde Yüksekova İpekyolu üzerindeki İnanlı Mahallesi Mezarlığında toprağa verildi.21 yaşındaki Rojhat Durgun, Hakkari Berçelan Mahallesi Aile Mezarlığında gözyaşları arasında defin edildi.20 yaşındaki Furkan Özdemir ise Yüksekova Esentepe Mahallesi TOKİ Evleri Mezarlığında son yolculuğuna uğurlandı. Yakınları ve sevenleri, genç yaşta hayatlarını kaybeden üç genci dualarla uğurlarken, olay bölge genelinde derin üzüntüye sebep oldu.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Hakkari haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hakkari Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler