Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hamdi Alkan'dan ihanet itirafı: Aldattığım için üzüldüm - Magazin haberleri

        Hamdi Alkan, katıldığı 'Yasemin Penceresi' programında eski eşleri Canan Hoşgör ve Selen Görgüzel hakkında açıklamalarda bulundu.

        Alkan, 1989–1999 ve 2006–2012 yılları arasında oyuncu Canan Hoşgör ile evlilik yaşamıştı. Alkan, ilk evliliğinde Hoşgör'ü, Ebru Şallı ile aldatmış ve çiftin yolları ayrılmıştı.

        Programda ihanetin hatırlatılması üzerine Hamdi Alkan; "Bir ilişki yaşadım, sonra dürüstçe boşandım. İlişkiyi bir süre sonra itiraf ettim. O da tamam dedi, oldu bitti. Sonra bir kez daha evlendik. Sonra kızım Ayşe dünyaya geldi" dedi.

        REKLAM
        Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör, kızları Zeynep ve Ayşe ile...
        Hamdi Alkan ve Canan Hoşgör, kızları Zeynep ve Ayşe ile...

        Alkan, "Aldattığın için pişman oldun mu?" sorusuna ise şu yanıtı verdi: Üzüldüm, o da üzüldü. Sonra biz dostane bir şekilde hallettik. Hâlâ görüşüyoruz.

        Alkan, geçtiğimiz günlerde ünlülere yönelik uyuşturucu soruşturması kapsamında gözaltına alınıp serbest bırakılan eski eşi Selen Görgüzel hakkında da konuştu.

        Görgüzel ile 2014–2022 yılları arasında evlilik yaşayan Alkan; "Gözaltına alındıktan sonra Selen ile konuştum, üzüldüğümü söyledim. Herkesin özel hayatı var, özel hayata çok müdahil olmak istemem. Yapabileceğim bir şey olsa elbette yaparım. Günün sonunda, bir insanın hayatında sıkıntı yoksa adalet mekanizmasının gereğini yapacağına inanıyorum. O da şu anda sıkıntılardan kurtulmuştur" ifadelerini kullandı.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Kar yağışı yüksek kesimleri beyaza bürüdü

        İstanbul'da akşam saatlerinde başlayan ve gece saatlerinden itibaren aralıklarla devam eden kar yağışı yüksek kesimlerde etkisini artırdı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ