Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Hamile Adriana Lima podyumda! - Magazin haberleri
        1

        "Victoria's Secret"tan emekli olan Adriana Lima, yapımcı Andre Lemmers ile yeni bir aşka yelken açmıştı. Geçtiğimiz şubat ayında üçüncü kez anne olacağı müjdesini sosyal medya hesabından duyuran Adriana Lima, önceki gün Alexander Wang'ın defilesinde yürüdü.

        2

        Lima, uzun çizmelerle tamamladığı siyah bir tasarımı tanıttı. Ünlü isim, karın kısmı açık olan kıyafetle giderek büyüyen karnını da gözler önüne serdi.

        3

        Ancak Adriana Lima'nın görüntüsündeki dikkat çeken bir başka ayrıntı ise hamileliğine rağmen kaybetmediği karın kasları oldu.

        4

        İki kız çocuk annesi olan Lima'nın, bu süreçte bile karın kaslarının bozulmadığı görüldü. Ünlü yıldızın, kasları sosyal medyayı salladı.

        5

        CİNSİYET PARTİSİ DÜZENLEDİ

        Öte yandan Adriana Lima, iki gün önce sevgilisi Andre Lemmers ile doğacak bebekleri için cinsiyet partisi düzenlemişti. Çocukları Valentina, Sienna ve sevgilisi ile kamera karşısına geçen Adriana Lima, o anlarda çekilen görüntüleri sosyal medya hesabından yayınlamıştı.

        Paylaşımda erkek bebeklerinin olacağını öğrenen ünlü çiftin mutluluğu, objektiflere böyle yansımıştı.

        6

        İLK POZ

        Adriana Lima, geçtiğimiz ay katıldığı bir davette objektif karşısında ilk kez hamilelik pozu vermişti. Adriana Lima, keyifli halleriyle annelik heyecanını da yansıtmıştı.

        7

        40 YAŞINDA ÜÇÜNCÜ KEZ ANNE OLACAK

        Eski eşi Marco Jaric ile evliliğinden yaşında Valentina ve Sienna adında iki kızı bulunan 40 yaşındaki Adriana Lima, mutlu haberi Tiktok hesabından açıklamıştı.

        "Victoria's Secret" podyumuna en uzun süre çıkan modellerden biri olarak tarihe geçen ve son defilesinde gözyaşları içinde seyircilerine veda eden Lima, videoda makyajsız haliyle elindeki hamilelik testini kameraya göstermişti. Testte ise "hamile" kelimesi görülmüştü.

        8

        Lima, yapımcı Andre Lemmers ile ilk kez geçen yıl eylül ayında düzenlenen 78. Venedik Film Festivali'nde kırmızı halıya çıkmıştı.

        9

        'HAMİLELİK' İDDİALARINA SESSİZ KALMIŞTI

        O günlerde aldığı kilolarla dikkat çeken Lima'nın hamile olduğu ileri sürülmüştü. Adriana Lima'nın karın bölgesinde toparlanan fazlalıklar nedeniyle 'hamile' olabileceği yönündeki dedikodular ortaya atılmıştı. Ancak ünlü model, hakkında çıkan haberlerle ilgili suskunluğunu korumuştu.

        10

        TÜRK ÜNLÜ İSİMLERLE AŞK YAŞAMIŞTI

        Lima, geçtiğimiz yıllarda Türk yazar Metin Hara ve iş insanı Emir Uyar ile yaşadığı aşklarla uzun süre konuşulmuştu.

        11

        Adriana Lima'nın, 2009'da Sırp basketbolcu Marko Jaric ile yaptığı evlilikten iki tane kızı oldu. Ancak ikilinin evlilikleri çok uzun sürmedi. O dönemlerde Jaric'in Lima'yı aldatması üzerine çift, yollarını ayırmıştı.

        12

        Adriana Lima

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ