Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hamile Meryem Uzerli'den yeni pozlar - Magazin haberleri
        1

        Eski sevgilisi Can Ateş ile birlikteliğinden 6 yaşında bir kızı olan oyuncu Meryem Uzerli, geçtiğimiz aylarda adını açıklamadığı yeni aşkından erkek bebek beklediğini duyurdu.

        2

        8 aylık hamile olan Uzerli, fotoğraf sanatçısı Rico Zartner'a verdiği yeni pozlarını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

        3

        Bir süredir ekranlardan uzak olan 37 yaşındaki Meryem Uzerli'nin gönderilerine çok sayıda beğeni ve yorum yağdı.

        4

        Meryem Uzerli, 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinden tükenmişlik sendromuna yakalandığı gerekçesiyle ayrılmış ve sonrasında da hamile olduğunu açıklamıştı.

        5

        Can Ateş ile birlikteliğinden dünyaya gelen Lara adında bir kızı olan oyuncu, geçtiğimiz aylarda şu açıklamayı yapmıştı:

        Bebeğimiz 5 aylık. Ocak gibi kısmetse dünyaya gelecek. Cinsiyeti kız. Lara artık 7 yaşında, zaten uzun zamandır kardeş istiyordu. Kendi ailemizi kuruyoruz.

        6

        Çalışan kadınların gücünden bahseden Meryem Uzerli, "Siz de çalışan bir kadınsınız. Çocuğunuzun babası size ve kızına destek oluyor mu?" sorusuna şu yanıtı vererek sitem etmişti:

        7

        "BENİM ÇOCUĞUM BABASIZ BÜYÜDÜ"

        Benim ve çocuğumun babasıyla artık bir bağlantısı yok ama hayat bu. Yapacak bir şey yok. Bir çocuk babasıyla büyüyünce daha farklı oluyor ama benim çocuğum babasız büyüdü.

        8

        "BAĞLANTISI KALMADI"

        Muhabirlerin, "Kızınız babasını soruyor mu?" sorusu üzerine Uzerli, "Çocuğumun babasıyla hiçbir bağlantısı kalmamıştır" diyerek sözünü tekrarlamıştı.

        9

        Meryem Uzerli

        13

        Meryem Uzerli

        14

        Meryem Uzerli

        15

        Meryem Uzerli

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ