Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hande Doğandemir ile Aytaç Şaşmaz: Aşk yok, iş var - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Geçtiğimiz ay Cemre Baysel ile ilişkisini sonlandıran Aytaç Şaşmaz, Etiler'deydi. Şaşmaz, kendisi gibi oyuncu olan Hande Doğandemir'le bir mekanda vakit geçirdi.

        2

        "AŞK YOK, İŞ VAR"

        Baş başa yemek yiyen ikili, restoranın çıkış kapsında aynı otomobile binerek kafaları karıştırdı.

        Aracının camını açarak basın mensuplarıyla sohbet eden Aytaç Şaşmaz, "Yeni bir birliktelik mi var?" sorusuna, "Aşk yok, iş var" yanıtını verdi.

        3

        Yeni tiyatro oyununa Hande Doğandemir'le başladıklarını ifade eden Şaşmaz, "Prova öncesi yemek yedik, şimdi gidiyoruz" dedi.

        4

        KEYFİ DEĞİL, ZORAKİ

        Ayrıca oyuncu Hande Doğandemir, geçtiğimiz ay Etiler'de objektiflere yansımıştı. Doğandemir, yaklaşık dört saat mekanda kız arkadaşıyla sohbet etmişti.

        Hande Doğandemir, kısa bir süre sonra basın mensuplarının kendisini görüntülediğini fark edince rahatsız olmuştu.

        Ayrıca geçtiğimiz haftalarda ikinci kez alkollü direksiyon başına geçtiği için ehliyetine iki sene el konulan ünlü oyuncunun mekana şoförüyle geldiği öğrenilmişti.

        5

        "BİRAZ KORKUTUCU"

        Öte yandan daha önce hakkında bilinmeyenleri anlatan ünlü oyuncu, "Metaverse gibi teknolojik gelişmeler sana ne hissettiriyor?" sorusunu yanıtlamıştı.

        Doğandemir, "Anlamaya çalışıyorum açıkçası. Henüz tam olarak algılayamadığım bir dünya var orada. Biraz korkutucu geliyor. Yakında gözümüzde bir gözlükle koltuğumuzdan kalkmadan yaşayacağız gibi..." şeklinde konuşmuştu.

        6

        "KİLO ALDIYSAN LİNÇ EDİLİYORSUN!"

        Bir dönem kilo aldığı yönündeki haberlerle gündeme gelen ünlü isim, "güzellik" ve "beden algısı" hakkında şunları söylemişti:

        Sırf üzerinden kazanç elde etmek için dayatılan tüm algı yöntemlerini çok zalimce buluyorum. Zayıf ve güzel olmanın 'değerli' olmakla eş tutulduğu bir düzende yaşamak beni çok incitiyor. Mesela bir oyuncu olarak yeterince zayıf ve güzel değilsen, ne yeteneğinin ne yaptığın işlerin bir kıymeti oluyor. Bunu çok acımasız buluyorum. Kilo aldıysan ya da çok zayıfsan, saçlarında beyazların varsa veya cildin yeterince pürüzsüz değilse linç ediliyorsun.

        7

        "GARANTİCİ BİRİYİM"

        Hande Doğandemir, daha önce, "Bugüne kadar yaptığınız en büyük çılgınlık nedir?" sorusuna, "Ben o kadar çılgın biri değilim. Sanırım daha garantici biriyim..." yanıtını vermişti.

        8

        "BENİ BUNALIMDAN AİLEM ÇIKARIR"

        Yaşadığı tüm duyguları ailesi ve arkadaşlarıyla paylaştığını söyleyen Doğandemir, bunalıma girdiği zamanlarda da yine onların desteğiyle ayağa kalktığını dile getirmişti.

        Oyuncu, "Her duygumu, her koşulda yanımda olan ailem ve arkadaşlarımla paylaşırım. Bunalımda olsam beni oradan çıkarırlar, mutlu olursam da benimle paylaşırlar" şeklinde konuşmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ