Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hande Doğandemir: Sanırım bu özellik Ankaralı olmaktan geliyor - Magazin haberleri
        1

        "Güneşi Beklerken", "Hayatımın Aşkı" ve "Her Şey Aşktan" gibi projelerde rol alan Hande Doğandemir, kendisine dair merak edilenleri anlattı.

        2

        "SANIRIM BU ÖZELLİK ANKARALI OLMAKTAN GELİYOR"

        MAG Dergisi'ne konuşan 35 yaşındaki Doğandemir, "Başta mesafeli ve soğuk dursam da tanıdıkça hiç öyle olmadığımı söylerler. Sanırım bu özellik Ankaralı olmaktan geliyor. Kontrollü, planlı ve adaletli olmaya çalışıyorum ama genelde neşeli ve eğlenceliyimdir. Hiçbir zaman hırslı biri olamadım ama inandığım şeyin arkasından sonuna kadar giderim." ifadelerini kullandı.

        3

        "YAPTIM BİR DELİLİK!"

        Yaptığı imaj değişikliği hakkında konuşan ve samimi açıklamalarda bulunan Hande Doğandemir, "Uzun süre, uzun saç kullanınca ve her projede öyle görününce bir imaj değişikliği yapmaya karar verdim. Benim için cesaret isteyen bir karardı ama yaptım bir delilik. Hem çok sevdim hem de çok güzel tepkiler aldım." dedi.

        4

        "HAYATIN BİR PARÇASI"

        "Aşk sizin için ne ifade ediyor?" sorusuna da yanıt veren ünlü oyuncu, "Aşka çok büyük anlamlar yüklemiyorum ve bir ihtiyaç olarak da görmüyorum. Hayatın bir parçası... Aşkı da zaten bir başkasına duyulan his olarak özetleyemem. Birçok şeye karşı olan tutkumuz, benim için bu da hayatın bir parçası." şeklinde konuştu.

        5

        KORONAVİRÜSÜ ATLATTI

        Öte yandan rol aldığı dizinin final vermesinden sonra detoks kampına giren Hande Doğandemir'in koronavirüse yakalandığı, sonra da hastalığı atlattığı ortaya çıkmıştı.

        Karantina süreci bittikten sonra haberi sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafla duyuran oyuncu, "Güle güle Covid." ifadelerini kullanmıştı.

        "KENDİNİZE DİKKAT EDİN"

        Takipçilerinden gelen, "Geçmiş olsun" mesajlarına da Twitter hesabı üzerinden cevap veren Doğandemir, "Teşekkürler. Lütfen kendinize dikkat edin." ifadelerini kullanmıştı.

        6

        "HİÇ ESTETİĞİM YOK"

        Hakkında bilinmeyenleri de anlatan ve hiç estetiği olmadığını söyleyen Doğandemir, insanların buna inanmadığını dile getirmişti.

        7

        "CANIM İSTERSE YAPTIRIRIM"

        Ünlü oyuncu, konuyla ilgili, "Estetiğim yok. Herkes var zannediyor, inanmıyorlar. Bu konuda ciddi tepkiler alıyorum. Neredeyse hakaret ve linç derecesinde tepkiler... Olsa saklamam. Bu çok ayıp bir şeymiş gibi davranılıyor. Gerçekten yok. Canım isterse yaptırırım." demişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ