Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Hande Erçel: İkimiz de çok şanslıyız - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Kerem Bürsin ile aşk yaşadığını uzun süre gizlemesinin ardından geçtiğimiz aylarda kabul eden Hande Erçel, Etiler'de görüntülendi.

        2

        Köpeği ile objektiflere takılan Erçel, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Aşı olduğunu ve sete gittiğini söyleyen oyuncu, gazetecilerin sevgilisi Kerem Bürsin'in "Hande ile olduğum için çok şanslıyım" sözlerini hatırlatması üzerine utancını gizleyemedi.

        3

        Bu sözlere Hande Erçel, "Ben de şanslıyım, o da şanslı ikimiz de şanslıyız." cevabını verdi.

        'ACABA' DEDİK

        Geçtiğimiz günlerde Hande Erçel'le olan ilişkisi hakkında konuşan Bürsin, "Kendisiyle daha önce tanışmıyorduk. Aramızda ilk tanışma günümüzü konuşuyoruz. Yani 'Ne zaman?' diye. Biz iş yüzünden bir araya geldik. Arkadaşlığımız, dostluğa dönüştü. Çok yakın arkadaş ve birbirimize zor zamanlarımızda destek olduk. Bir noktadan sonra tabii, 'Allah Allah, acaba?' dedik. Şanslıyız. Ben Hande ile olduğum için şanslıyım." demişti.

        4

        BİRLİKTELİK BELGELENMİŞTİ

        Her fırsatta "Arkadaşız" açıklamasını yapan Hande Erçel ve Kerem Bürsin, rol aldıkları dizinin sezon finali vermesinin ardından Maldivler'e gitmişti. Hayranları tarafından görüntülenen ikilinin aşkları belgelenmişti.

        EL ELE İLK FOTOĞRAF

        Erçel ve Bürsin, Maldivler'den dönerken havalimanında hayranları tarafından el ele yakalanmıştı. Çiftin fotoğrafları sosyal medyada paylaşılmıştı.

        5

        "OKYANUSUN ORTASINDA İKİMİZ"

        Bürsin, aşklarının belgelenmesinin ardından, Erçel ile Maldivler'de tatil yaptığı sırada çekilen fotoğraflarını yayınlamıştı. Bürsin paylaşımına, "Okyanusun ortasında bir kanoyla sadece ikimiz... Muhteşem" notunu düşmüştü. Fotoğraf sosyal medyada büyük yankı uyandırmış ve 2,7 milyon beğeni, 100 binden fazla ise yorum almıştı.

        6

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ