Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Hande Erçel'in annesi Aylin Erçel son yolculuğuna uğurlandı - Hande Erçel kimdir? Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre, Hande Erçel, yaklaşık sekiz aydır kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 48 yaşındaki annesi Aylin Erçel'i son yolculuğuna uğurladı.

        2

        Donör olmak isterken annesini kaybetmenin acısını yaşayan Hande Erçel'i, Zincirlikuyu Camii'ndeki törende babası Kaya ile ablası Gamze Erçel teselli etti.

        3

        Kelebekleri sevdiği için 'Kelebeğim' diye seslendiği annesinin tabutu ile yakalarına kelebek figürleri takan Hande Erçel, babası, ablası ve babaannesiyle cenaze avlusunda yakınlarının taziyelerini kabul etti.

        4

        Annesinin tabutu başında babaannesinden destek alarak ayakta urmaya çalışan Erçel'i acılı gününde eski sevgilisi Murat Dalkılıç da yalnız bırakmadı. Erçel'in annesinin Ulus'taki evine de giden Dalkılıç'ın, birlikte görüntü vermemek için eski sevgilisiyle cami avlusunda yan yana gelmemeleri dikkat çekti.

        5

        Tabut başındaki Erçel'in yanına gitmemesi dikkat çeken Dalkılıç'ın, Aylin Erçel için camii önünde lokma dağıttırdığı öğrenildi.

        6

        Erçel'e acılı gününde bir dönem aynı dizilerde oynadığı Burcu Özberk, Tolga Sarıtaş, Tolgahan Sayışman, Ahmet Mümtaz Taylan, Burak Sağyaşar, Hatice Şendil, Burak Deniz, Serkan Çayoğlu gibi ünlü simalar destek verdi.