Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Son dakika: Hande Subaşı'dan 'Ahu Yağtu-Can Tursan' sorularına yanıt!
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu Cemal Hünal, Yağmur Ün ve Hande Subaşı, önceki gece Etiler'deki bir mekandan çıkarken görüntülendi.

        Yeni bir projeye başlayacaklarını söyleyen ünlü isimler, "Görüşme toplantısını yaptık, bir araya geldik ki daha verimli geçsin istedik." dedi.

        "GÜZEL BİR SÜREÇ BAŞLIYOR"

        Hazırlandıkları proje hakkında detay vermekten kaçınan oyuncular, "Güzel bir süreç başlıyor. Yaz sezonu için hazırlık içerisinde olduğumuz bir proje." ifadelerini kullandı.

        2

        ESKİ EŞTEN İLK YORUM!

        Basın mensuplarıyla sohbet eden Subaşı'ya, eski eşi Can Tursan'ın, Ahu Yağtu ile görüntülenmesi hatırlatıldı.

        Konuyla alakalı konuşan Hande Subaşı, "Herkesin kendi hayatı, biz ayrılalı çok uzun zaman oldu. Söyleyeceğim bir şey yok." açıklamasını yaptı.

        3

        BERABER GELİP, AYRI AYRI ÇIKTILAR

        Son olarak rol arkadaşı Celil Nalçakan ile aşk yaşadığı konuşulan oyuncu Ahu Yağtu, geçtiğimiz hafta yine Hande Subaşı’nın eski eşi Can Tursan ile objektiflere yansımıştı.

        Etiler'deki bir alışveriş merkezinde yer alan eczanede yan yana gelen ikili, görüntülendiklerini fark edince ayrı ayrı çıkış yapmıştı.

        4

        Eczaneyi önce terk eden Can Tursan, hızlı adamlarla ters yöne giderek, uzaklaşmıştı. Tursan'ın Yağtu'yu aramasının ardından ünlü isim de mekandan ayrılmıştı.

        5

        "ARKADAŞIZ" DEMİŞTİ

        6 ay önce de Tursan ile görülen ve "Arkadaşız." açıklamasını yapan Ahu Yağtu, bu kez muhabirlerin, "Beraber geldiniz ama yalnız çıktınız." sözlerinin üzerine, "Öyle mi..." demekle yetinmişti.

        6

        "DAVA HALA DEVAM EDİYOR"

        Yağtu, ayrıca gazetecilerin eski eşi Cem Yılmaz ile ilgili sorularına yanıt vermişti. Komedyenle 'nafaka' davasının hala sürdüğünü ifade eden ünlü isim, ardından hızla otomobiline binerek, oradan uzaklaşmıştı.

        7

        DOLAR DEĞİL, TL İLE ÖDEMEK İSTEDİ

        Öte yandan Cem Yılmaz, eski eşi Ahu Yağtu'ya ödediği 10 bin dolarlık nafakanın azaltılıp, 40 bin TL olmasını talep etmişti. Yılmaz, nafakayı dolar bazında değil, Türk lirası olarak ödemek istemişti. Mahkeme de ünlü komedyenin talebini kısmen kabul ederek, 70 bin TL nafaka ödemesine karar vermişti.

        8

        MAHKEMEYE BAŞVURDU

        Cem Yılmaz, 2013 yılında dolar 1,90 iken 19 bin TL nafaka ödüyordu. Yılmaz, yıllar içerisinde artan döviz kuruyla 145 bin TL'ye yükselince mahkemeye başvurarak, indirim istemişti.

        9

        ANLAŞMALI BOŞANMIŞLARDI

        Yağtu ile Yılmaz, 20 aylık evliliklerini 2013 yılında bitirmişti. Ünlü komedyen, eşine boşanırken 500 bin dolar tazminat ödemişti. Yılmaz, ayrıca Ahu Yağtu'ya üç gayrimenkul de vermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ