Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        HATAY'da Helenistik döneme ait olduğu belirtilen 26 gümüş sikke kargoyla farklı bir adrese gönderilmek üzereyken ele geçirildi. 2 şüpheli gözaltına alındı.

        Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılık olaylarına yönelik yapılan çalışmalar kapsamında tarihi eser kaçakçılığı yapılacağı belirlendi. Elde edilen bilgiler doğrultusunda düzenlenen operasyonda Y.Y.Ö. ile B.Ö. gözaltına alındı. Kargoya teslim edilen paket ve adreslerinde yapılan aramada Helenistik döneme ait olduğu belirtilen 26 gümüş sikke, 3 kurusıkı tabanca, 2 şarjör, 1 pompalı tüfek ve 6 gram esrar ele geçirildi.

        Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler