Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hatay'ın Dörtyol ilçesinde, aranan şahıslara yönelik gerçekleştirilen çalışmalarda hapis cezaları nedeniyle yakalanan 3 kişi adli makamlarca tutuklandı.
        İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında; kamu malına zarar verme suçundan 1 yıl hapis cezasıyla aranan T.S., uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, bulundurmak ve kullanmak suçundan 1 yıl 5 ay 15 gün hapis cezasıyla aranan M.A. ile ruhsatsız ateşli silahlara mermileri satın alma, taşıma, hükümlü veya tutuklunun cebir ve tehdit kullanarak kaçması suçundan 6 ay hapis cezasıyla aranan İ.K. Dörtyol’da yakalanarak gözaltına alındı.
        Emniyetteki işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edilen şahıslar mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Hatay haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Hatay Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler