Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi İş-Yaşam Hong Konglu gence ailesi mezuniyet hediyesi olarak 3.9 milyar dolarlık hisse verdi - İş-Yaşam Haberleri

        ABD'de University of Pennsylvania'dan mezun olan Hong Konglu Eric Tse çok az kişiye nasip olabilecek bir mezuniyet hediyesi aldı. Mezuniyetin Tse'nin ailesi ortağı oldukları ve icra kurulunda bulundukları Sino Biopharmaceutical Limited'ın 3.88 milyar dolarlık hissesini oğullarına devretti. Böylece Eric Tse bir gecede dolar milyarderi oldu.

        REKLAM

        Firmadan konuyla ilgili yapılan açıklamada Eric Tse'nin milyarderler listelerine kendi ismiyle girmek istemediği, bunun yerine bu tarz listelerde Tse Ping ailesinin genel olarak yer lalmasını arzuladığı bildirildi. Bu açıklamadan Eric Tse'nin ilgiden rahatsız olduğu varsayılabilir ancak sosyal medya hesaplarına bakıldığında farklı bir tablo ortaya çıkıyor.

        Eric Tse'nin Instagram hesabında farklı zamanlarda Bella Hadid, Rihanna ve Yao Ming gibi isimlerle çekilmiş fotoğrafları bulunuyor. Tse listelerde boy göstermek istemese de aldığı 'hediyeyle' bugün itibarıyla 3.7 milyar dolarlık serveti bulunan ABD Başkanı Donald Trump'tan daha zengin hale geldi.

        Eric Tse edindiği hisselerin yanındaSino Biopharmaceutical İcra Kurulu Üyesi de oldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ