Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon İBO SHOW konukları kimler? 13 Nisan 2022 Bu hafta İbo Show konukları isimleri
        1

        Ekranların en uzun soluklu eğlence programlarından İbo Show her hafta çarşamba akşamı Star TV'de seyirciyle buluşuyor. İbrahim Tatlıses'in sunduğu ve uzun bir aradan sonra tekrar yayınlanmaya başlayan İbo Show'un bu haftaki konukları merak konusu oldu. İbo Show'un bu haftaki konukları kimler? İşte İbo Show 13 Nisan konukları isimleri...

        2

        13 NİSAN ÇARŞAMBA İBO SHOW'UN KONUKLARI KİM?

        Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses'in sunumuyla ekranlara gelen eğlence programı İbo Show her hafta çarşamba akşamı yayınlanıyor. İbo Show yeni bölümünde İsmail YK, Tuğçe Kandemir, Bilal Sonses, Aydın Kurtoğlu ve İntizar konuk olacak.

        3

        TUĞÇE KANDEMİR KİMDİR?

        Tuğçe Kandemir 1 Ocak 1996 tarihinde Mersin'de doğdu. Nerelidir sorusunun yanıtı Mersinlidir. Türk şarkıcı, söz yazarı ve edebiyat öğretmeni olarak biliniyor.

        Aşk ve hüzün üzerine söylediği şarkıları ile bilinir. Şarkıcılığa amatör olarak başlamış videoları YouTube'da beğenilince kendi şarkısını çıkarmaya karar vermiştir. 2018 yılında öğretmenlik yaparken ilk şarkısı "Bu Benim Öyküm" adlı parçayı söylemiştir. Esas çıkışını Bilal Sonses ile birlikte söylediği "İçimdeki Sen" parçası ile yapmıştır. Bu şarkı YouTube'da 100 milyonun üzerinde izlenilmiştir. 2019'da söylediği "Yelkovan" şarkısı ise 50 milyonun üzerinde izlenmiştir. Hâlâ Mersin Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır. fizy Müzik Ödülleri'nde Yılın En Çok Dinlenen Düet ödülünü "İçimdeki Sen" şarkısıyla Bilal Sonses ile birlikte kazanmıştır.

        TUĞÇE KANDEMİR ESERLERİ

        Single'ları

        "Bu Benim Öyküm" (2018)

        "Yanlış" (2018)

        "İçimdeki Sen" (ft. Bilal Sonses) (2018)

        "Gülü Soldurmam" (2019)

        "Yelkovan" (2019)

        "Yağmur" (2019)

        "El-Âlem" (2020)

        "Kurban Olduğum" (2020)

        4

        İSMAİL YK KİMDİR?

        İsmail Yurtseven veya bilinen adıyla İsmail YK, 5 Temmuz 1978 tarihinde Almanya'da dünyaya geldi. Alman-Türk şarkıcı ve şarkı yazarı olan İsmail YK'nın 2006 yılında çıkan Bombabomba.com albümü Türkiye'de yılın en çok satan albümü olDU.

        İSMAİL YK HAYATI

        Yurtseven Kardeşler Müzik grubunun en küçük solistidir. 1978 yılında Sivas'tan Almanya'ya fabrika işçisi olarak göç eden Ali Rıfat ve eşi Zerife Yurtseven çiftinin müzikle uğraşan beş çocuğundan en küçüğü olan İsmail YK, 5 Temmuz 1978 yılında sabah 05.00'da Almanya, Hamm'da dünyaya gelmiştir. 7 yaşında kardeşleriyle birlikte sahnelere çıkmaya başlamıştır. Yurtseven Kardeşler olarak 1985 ve 1987 yıllarında 2 amatör albüm çıkarmışlardır.

        1988 yılında ZDF televizyonunda "Nachbarn in Europa" adlı programa davet edilmiştir. 13 yaşında tam olarak sahne hayatına başlamış ve 1995 yılında ise profesyonel müzik kariyerine adım atmıştır. Alişan, Seda Sayan, Kibariye, Ebru Yaşar gibi sanatçılara birçok beste vermiş, albümlerinde aranje ve müzik yönetmenliği yapmıştır. Konservatuvarda piyano ve gitar mezunudur.

        5

        BİLAL SONSES KİMDİR?

        28 Ekim 1989’da İstanbul'da doğup büyüyen Bilal Sonses aslen Adıyamanlıdır. Sonses eğitimini Fatih'te tamamladı. Mehmet İhsan Mermerci Anadolu Turizm Otelcilik Lisesinde okuyan Bilal Sonses, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde 2 sene eğitim aldı. Başarılı genç popçunun boyu 1,76 m dir

        Lisans eğitimini de Düzce Üniversitesi'nde sürdüren Bilal Sonses'in Yıldız Tilbe ile yaptığı Hasbelkader adındaki düeti Youtube'da 104 milyon izlenmeye ulaştı. Tuğçe Kandemir’le de düet yapan Bilal Sonses’in bu şarkısı da 140 milyon izlenmeye ulaştı.

        "İçimdeki Sen" şarkısını yazan Bilal Sonses, kız arkadaşı tarafından aldatıldığını, ”Bunu öğrenince aldım karşıma konuştum. 'Doğru mu?' dedim. Hiç inkar etmedi. Ama 'Aldatmadım' deseydi inanacaktım. Sonra ortaya bu şarkı çıktı" ifadeleriyle aktarmıştı.

        “Şimdiki Aklım” adındaki yeni şarkısıyla sevenlerinin karşısına çıkan Bilal Sonses’in, YouTube kanalında 2 milyona yakın abonesi bulunuyor. Milyonlarca kere izlenmenin, tüm dijital müzik platformlarında 1 numara olmanın büyük başarı olduğunu vurgulayan Bilal Sonses, müzik listelerinde hemen hemen 15 aydır ilk 10’da olmayı, ulusal radyolarda neredeyse 25 şarkımın çalmasını daha çok önemsediğini söyledi.

        Bilal Sonses, bunun istikrarlı bir başarı anlamına geldiğini kaydederek, bu şekilde başarının daha kıymetli olduğunu aktardı. ‘Şimdiki Aklım’ın söz, müzik ve düzenlemesinin kendisine ait olduğunu vurgulayan Bilal Sonses, kendisini yansıtan şarkılardan biri oldunu bildirdi.

        Sevenlerinin diğer şarkılarına gösterdiği ilgiyi buna da gösterdiğini belirten Bilal Sonses, o güçlü bağı daha çok pekiştirdiği bir şarkı oldunu anlattı.

        Şarkıyı dünyadaki kötülüklere isyan eden bir ruh haliyle yazdığını ifade eden Bilal Sonses, bu durumu notalara ve kelimelere dökmeye çalıştığına işaret ederek, “Şimdiki Aklım”ın klibi için doğduğu mahalle Mevlanakapı’da çocukluk arkadaşlarıyla beraber kamera karşısına geçme fikrinin yönetmen Murad Küçük’e ait olduğunu söyledi.

        2013’ten beri YouTube’a şarkı yüklediğini anımsatan Bilal Sonses, ilk şarkı yüklediğinde 20-30 abonesi, 200-300 görüntülenmesi olduğunu, o günden beri tüm müzik yolculuğunu YouTube’da ve diğer sosyal medya platformlarında izleyicileriyle paylaştığını bildirdi.

        BİLAL SONSES’İN ŞARKILARI

        Sana Bir Şey Olmasın

        Sen Aldırma · 2019

        Neyim Olacaktın? · 2019

        İkimiz de Bilemedik · 2019

        İki Kelime · 2017

        Günahımı Aldın

        Öpesim Var · 2017

        Cennetten Çiçek · 2019

        Derdime Dermanım (Akustik) · 2018

        Gözlerine Bakınca Senin · 1998

        Gel Artık

        Öpesim Var · 2017

        Küçüğüm

        İtiraz

        Derdime Dermanım Akustik

        Derdime Dermanım · 2020

        Elin Olamam 2016

        & Seda Tripkolic - Sonu Gelmez

        Geri Bildirim

        Hasbelkader · 2020

        Sebepsiz Boş Yere · 2021

        İçimdeki Sen · 2018

        Sende Kaldı Yüreğim · 2020

        Şimdiki Aklım · 2021

        Sonu Gelmez · 2020

        İçimden Gelmiyor · 2019

        Çat Kapı · 2020

        Yak · 2018

        Nefret · 2020

        Yara · 2020

        Sevme · 2019

        Öpesim Var · 2017

        Geç Değil · 2020

        Görmedim Sen Gibi · 2020

        İnat Keçi · 2019

        6

        AYDIN KURTOĞLU KİMDİR?

        Aydın Kurtoğlu, ünlü şarkıcı Cengiz Kurtoğlu ve Fatma Kurtoğlu'nun oğlu olarak, 24 Ocak 1983 Rize'de dünyaya gelmiştir. Babasının izinden giden Aydın Kurtoğlu Türk besteci, şarkıcı, şarkı sözü yazarı ve seslendirme sanatçısıdır.

        2014 yılında ilk çalışması "Köle" teklisini çıkarmıştır ve bu çalışmasına klip çekmiştir. 2015 yılında ilk EP albümü "Hayırlı Günler"'i ve "Öptüm" adlı ikinci teklisini çıkarmıştır. Hayırlı Günler albümünden "Hayırlı Günler" adlı şarkısına, "Öptüm" teklisinden "Öptüm" adlı şarkısına klip çekmiştir. 2015 yılında Kral Türkiye Müzik Ödülleri'nde en iyi çıkış yapan sanatçı adayı olmuştur.

        Ekim 2015'de İstanbul'da düzenlenen Dubai'de ilk gösterimini yapan "Şirinler Live on Stage" adlı müzikalde Somurtkan Şirin'i seslendirdi.

        Aydın Kurtoğlu asker izninde iken Sinem Genç ile tanışmıştır. Aydın Kurtoğlu ile Sinem Genç 2008 yılında Cevahir Otel'de düzenlenen bir düğün töreninde evlenmiştir. Cevahir Otel'de düzenlenen düğün törenine; Recep Tayyip Erdoğan, Emine Erdoğan, Muammer Güler, Kadir Topbaş, Celalettin Cerrah, çok sayıda sanatçı ve iş adamı katılmıştır. Aydın Kurtoğlu ve Sinem Genç'in nikâhını Kadir Topbaş kıymıştır. Nikâh şahitliklerini Recep Tayyip Erdoğan ve Şahin Özer yapmıştır. Aydın Kurtoğlu ve Sinem Genç'in evliliğinden bir erkek çocuğu dünyaya gelmiştir.

        7

        İNTİZAR KİMDİR?

        İntizar Arslan 24 Kasım 1974 tarihinde Tunceli'de dünyaya geldi. Bugün 46 yaşında olan İntizar şarkıcı ve bestecidir.

        Babası asker, annesi ev hanımıdır. Babasının görevi nedeniyle Muğla ve İzmir' de yaşamıştır. Gitar ve bağlama çalmaktadır. İzmir'de bir müzik yarışmasında Türk halk müziği ve pop müzik dallarında birinci olan sanatçı, Sibel Can'ın bir konserinde sahneye çıkınca Ferdi Tayfur'un dikkatini çekti ve albüm teklifi aldı. Uzun yıllar Ferdi Tayfur ile çalıştı.

        Ağrı Eğitim Fakültesi / Edebiyat Öğretmenliği bölümü mezunu olan sanatçı aynı zamanda şarkıcı Yıldız Tilbe'nin de kuzenidir.

        İNTİZAR ALBÜMLERİ

        Gelincik (1998)

        Gece Nemi (2000)

        Göçebe (2002)

        Aldanırım (2003)

        Nazar Boncuğum (2005)

        Ihlamurlar Altında / Nazar Boncuğum (2006)

        Ömrüm Senindir (2009)

        Aşk Yağmurları (2012)

        Konu Sen Olunca (2017)

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ