Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Mauro Icardi'yle Wanda Nara barıştı mı? Arjantinli golcü konuşmalarını ve mesajları paylaştı! - Galatasaray Haberleri
        1

        Wanda Nara, sosyal medyadan yayınladığı bir açıklamayla Mauro Icardi ile ayrıldıklarını duyurmuştu.

        2

        Galatasaray'ın İstanbulspor ile oynadığı hazırlık maçında forma giyen ve penaltıdan bir de gol kaydeden Icardi bu maçın ardından Milano'ya gitti.

        3

        Icardi, Milano'dayken sosyal medya hesabından Wanda Nara'nın kendisini aradığını gösteren bir ekran görüntüsü paylaştı ve telefonu açıp açmama konusunda anket açtı.

        4

        Mauro Icardi, Wanda Nara ile olan mesajlaşmalarını da sosyal medya hesabından yayınladı.

        5

        Arjantinli golcü "Bekar olmaya karar verdiğinizde ya da veremediğinizde! Ancak ben toksik biriyim değil mi?"

        6

        Mesajlaşmalara göre Wanda Nara "Seni arıyorum. Yarın uçağa biniyorum. Uruguay'da fotoğraf çekimlerim var. Bana cevap verebilir misin?" diyor.

        7

        Mauro Icardi, "Neler oluyor?" diye bu aramaya cevap veriyor. Wanda tekrar, "Neredesin sen?????" diye soruyor. Mauro, "Niye?" şeklinde tekrar cevap veriyor.

        8

        Wanda bu kez, "Cevap verecek misin, vermeyecek misin? Bundan sonra sen de bana soru sorduğunda ben de aynı olacağım. Neden çocuklarla yatmak yerine evin dışında geziyorsun?" diye soruyor.

        9

        Mauro ise, "Ben bekar biriyim. Sana açıklama yapmak zorunda değilim. Ben sen terk ettin. Buna rağmen aynı şekilde devam etmemizi mi istiyorsun!" cevabını veriyor. Wanda bu kez, "Sen bir yalancısın. Hem evlisin hem bekar" diye tepki gösteriyor.

        10

        Arjantinli futbolcu ise "Biz aynıyız." cevabını veriyor. Mauro, "Ne kadar toksik birisin." diyor. Wanda ise cevaben, "Sen bir tilkisin! Şimdi uyumaya gidiyorum. Bana nerede olduğunu söylemek istemezsen artık sen bilirsin." diyerek son sözünü söylüyor.

        11

        Mauro Icardi ise son paylaşımında, "Sen benden bin kat daha toksiksin Wanda" diyerek bir anket paylaştı. Icardi ankette Wanda Nara'nın kendisini aradığı görselini paylaşarak "Açayım mı, açmayayım mı" diye takipçilerine sordu.

        12

        Öte yandan tüm bu paylaşımlarının ardından Mauro Icardi, Wanda Nara'ya, "Seni seviyorum toksik" yazılı bir paylaşım yaptı. Bu paylaşım ikilinin barıştığı şeklinde yorumlandı.

        13

        Wanda Nara, ayrılık sonrası basın mensuplarının sorularına, "Kalma arzusundaydım ama ayrıldım. Bu içimi acıtıyor ama ruh sağlığım için bunu yapmak zorundaydım. Mauro toksik biriydi. Bencil olmak zorundaydım ve kendimi seçtim. Beni de düşünün." cevabını vermişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ