Serdar Keskin üçüncü kez İGMD Başkanlığına seçildi
Gümrük Müşavirleri'nin sivil toplum kuruluşu olan İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneği'nde (İGMD) yeni yönetim belli oldu. Derneğin başkanlığına üçüncü kez Serdar Keskin seçildi. Sandıktan güvenoyu tazeleyerek ayrılan Keskin, bu sonuçla üç dönem üst üste başkan vekilliğinin yanı sıra üç dönem üst üste başkanlığa da imza atmış oldu
ABONE OLDış Ticaret işlemlerinin yüzde 92’sini gerçekleştiren Gümrük Müşavirleri’nin, en büyük STK’sı olan İstanbul Gümrük Müşavirleri Derneği’nin (İGMD) Başkanlığına üçüncü kez Serdar Keskin seçildi.
İstanbul Ticaret Odası (İTO) Yönetim Kurulu Başkanı Şekib Avdagiç’in de katıldığı İGMD seçimlerinde sandıktan güvenoyu tazeleyerek ayrılan Serdar Keskin, bu sonuçla üç dönem üst üste başkan vekilliğinin yanı sıra üç dönem üst üste başkanlığa da imza atmış oldu.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ