Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın Instagram pozu vermek isterken kayalıklardan düştü
        1

        Influencer ve gezi bloggerı Alex Baxter, Avustralya'daki Karijini Ulusal Parkı'nı ziyaret ettiği sırada manzarayı ölümsüzleştirmek istedi.

        2

        Kayalıkların üzerine çıkıp Instagram fotoğrafı çekilmek isteyen genç kadının bu isteği başarısızlıkla sonuçlandı...

        3

        Kaygan zeminde durmakta zorlanan blogger, ayakta durmakta zorlanarak düştü...

        4

        Çıplak ayakla kayalıklara tırmanan Baxter'ın düşüşü kardeşi tarafından anbean görüntülendi.

        5

        Neyse ki yara almayan Baxter'ın görüntüleri 'Influencers in the Wild' adlı sosyal medya hesabından paylaşıldıktan sonra viral oldu... Paylaşım 85 binden fazla beğeni aldı.

        6

        Baxter Daily Mail Australia'ya yaptığı açıklamada, 'Avustralya'nın en güzel yerindeydik. Kardeşim Riley fotoğrafımı çekmekten bıkmıştı ama onu buna zorladım' dedi.

        7

        Daha önce aynı açıdan çekilen fotoğraflar gördüğünü, bu nedenle kendisinin de kayalıklarda güzel bir kare yakalayabileceğini düşünen Baxter, "Tırmanmaya başladığımda kendi kendime 'Ne kadar yükseğe çıkabilirim?' diye düşündüm ama sonra aşağı inemedim" şeklinde açıklama yaptı.

        8

        Seyahat tutkusu nedeniyle ilkokul öğretmenliğini bırakan Baxter, koronavirüs salgınından önce Melbourne kentinden Batı Avustralya'nın Güney Batı bölgesine taşındı.

        9

        Covid-19 nedeniyle seyahat planları ertelenen genç kadın şimdilerde Avustralya'yı karış karış gezerek tecrübelerini paylaşıyor.