Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İnternetten satın aldığı uygun fiyatlı gelinlikleri denedi!
        1

        Hayatlarının aşkıyla evlenmek isteyen pek çok kadın düğün için uçuk bütçeler ayırıyor. Davetiyeden, düğün pastasına, gelinlikten mekan seçimine kadar pek çok ilgilenilmesi gereken konu da var üstelik.

        2

        Öte yandan hazırlık sırasında ne kadar çok eksiklik olursa olsun gelinlerin feragat edemediği detaylardan biri gelinlik oluyor. Sadece bir kez giyeceği bir elbiseye binlerce dolar harcamak istemeyenler ise çözümü ikinci el dükkanlarda ve internet sitelerinde arıyor.

        3

        YouTube'da 3.1 milyon abonesi bulunan Shannon, internetten pek çok uygun fiyatlı gelinlik siparişi verdi ve hepsini deneyip takipçilerine gösterdi. Shannon gelinliklerin kalitesini öğrenebilmek ve bunu takipçileriyle paylaşabilmek için böyle bir yol izledi. Shannon'ın denediği ilk gelinlik 30 dolara satın aldığı bu ışıltılı parça oldu. Ancak gelinlikle pastaların üzerindeki Barbie bebeklere benzediğini söyledi.

        28

        19 dolarlık gelinliğin internet puanı yüksekti. Fotoğrafta da çok havalı duruyordu. Ancak Shannon gelinliği giydiğinde biraz rahatsız hissettiğini belirtmeden edemedi.

        29
        30

        17 dolarlık gelinliğin çok fazla kesim hatası olmasına rağmen YouTuber renginden hoşlandığını ifade etti.