Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa İran uyruklu kişiye sebepsiz yere köpekli saldırı

        Trabzon’da sabaha karşı alt geçitten geçerken karşılaştığı İran uyruklu Behzad J. adlı kişiye köpeği ile birlikte saldıran F.T. adlı kişi çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı.

        Enis Yıldırım'ın haberine göre, akılalmaz saldırı, Trabzon’un Arsin İlçesi Yeşilyalı Mahallesi Organize Sanayi Alt Geçidi’nde saat 04.00 sıralarında meydana geldi. Alt geçitten geçen İran Behzad J., karşı yönden köpeği ile birlikte gelen F.T. adlıkişinin aniden saldırısına uğradı. Saldırgantarafından tekme tokat dövülen Behzad J. saldırganın yanında bulunan köpeğitarafından da ısırıldı.

        JANDARMA SALDIRGANI YAKALADI

        Saldırganın elinden kaçarak kurtulan Behzad J., jandarma karakoluna sığındı. Alt geçitten geçerken tanımadığı bir kişinin kendisine saldırdığını söyledi. Saldırganın yanında bulunan köpeğinikendisinin üzerine saldırdığını ve köpeğin kendisini ısırdığını belirten Behzad J. kendisine saldıran ve döven kişiden şikayetçi oldu.

        Arsin İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri şikayet üzerine saldırganın kimliğini belirleyip harekete geçti. Sebepsiz yere İran uyruklu kişiye saldırdığı belirlenen ve gözaltına alınan F.T. yaptığından pişman olduğunu söyledi. Saldırgan köpeğini silah olarak kullandığı gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ