Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos İrem Helvacıoğlu ile Yolaç Özcan aşka geldi - Magazin Haberleri
        1

        Son dönemin popüler oyuncularından İrem Helvacıoğlu (31), geçtiğimiz yılın eylül ayında sevgilisi Eser Alp'ten ayrılmıştı. Helvacıoğlu, ayrılığın detaylarına ilişkin konuşmak istemezken, "Barışma ihtimaliniz var mı?" sorusuna, "O konulara girmeyelim" diyerek, yanıt vermişti.

        2

        DEDİKODULARI DOĞRULADI

        Bir süredir gurme Yolaç Özcan ile aşk yaşadığı iddia edilen ünlü oyuncu, dedikoduları doğrulamıştı. Helvacıoğlu, yeni yılı sevgilisiyle karşılamıştı.

        3

        "HER ANI TARİFSİZ YAŞATTIN"

        Yolaç Özcan ile fotoğrafını paylaşan oyuncu, "Bazen bir an’ı anlatabilmek çok zorlaşır, kelimeleri doğru yerleştiremezsin, kafandakini aktaramazsın... Anlatamadığın her şeyi o fotoğraf karesi anlatır… Her an’ı bana bu kadar güzel ve tarifsiz yaşattığın ve bu yıla bu neşeyle girmemize sebep olduğun için teşekkür ederim." ifadelerini kullanmıştı.

        4

        AŞIKLARDAN YENİ FOTOĞRAF: ÇOK KAR, ÇOK AŞK!

        Taze aşıklardan yeni fotoğraf geldi. Soluğu Gaziantep'te alan çift, objektif karşısına geçti. Karın tadını çıkaran Helvacıoğlu ile Özcan, o anları da Instagram hesaplarından yayınladı. Yolaç Özcan'ın gönderisine, "Çok kar, çok aşk..." notunu düştüğü görüldü. Keyifli halleriyle dikkat çeken çiftin paylaşımı takipçilerinden çok sayıda beğeni aldı.

        5

        Helvacıoğlu'nun adı geçtiğimiz aylarda da oyuncu Fırat Çelik ile anılmıştı.

        6

        "TIRMANDIĞIM YOL ÇOK ZORLUYDU"

        Öte yandan 'Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi' dizisi ile ilk kez ekran karşısına geçen, ardından 'Sen Anlat Karadeniz' dizisinde canlandırdığı 'Nefes' karakteriyle adından söz ettiren İrem Helvacıoğlu, samimi açıklamalarda da bulunmuştu.

        Helvacıoğlu, oyunculuk serüveni sorulması üzerine şu sözleri söylemişti:

        'Tırmandığım yol' diyelim buna, çok dik ve zorluydu. Ama ben zorluğun beni pes ettirmesine izin vermedim, ben izin versem bile bana bu yolda destek olan çok insan vardı. Ailem, hocalarım, menajerim Şebnem Demir, arkadaşlarım bana hep destek oldu. Karar verirken bunu konuşup, tartışıp en doğrusuna karar verebildiğimizi düşünüyorum. Her geçen gün yeni şeyler öğreniyorum, öğreniyoruz, öğrenmeye devam ediyoruz, bu yolla gurur duyuyorum her bir anıyla.

        7

        "OYUNCULUK SONU OLMAYAN BİR YOL"

        Şimdiye kadar yer aldığı projeler arasında 'Sen Anlat Karadeniz'deki 'Nefes' karakterine yakın hissettiğini söyleyen 31 yaşındaki oyuncu, "Oyunculuk sonu olmayan bir yol, her seferinde istediğim başka bir karakter, heyecan yaratacak başka bir hikâye çıkıyor karşıma ve deneyimlerim artıyor. Hatalarımı görmek, bunlar üzerinde neler yapabileceğimi düşünmek için her seferinde sınırlarımı zorlamam gerekiyor. O yüzden uçsuz bucaksız bu yolda yürümek, yeni şeyler keşfetmek heyecan verici. Yepyeni şeyler öğrenmem ve bunun üzerine düşünmem gerekiyor, her karakter yeni bir keşif ve bu keşifler dipsiz bir kuyu." demişti.

        8

        İrem Helvacıoğlu, "Kendinizi üç kelime ile nasıl ifade edersiniz?" sorusuna şu yanıtı vermişti:

        Biraz hiperaktif, biraz sakin, biraz eğlenceli, biraz agresif, biraz deli, biraz mantıklı, bazen çok sosyal, bazen içine kapanık... Bunları birleştirmek güç gelebilir ama bunların hepsi benim. Üç kelime biraz zor yani...

        9

        İrem Helvacıoğlu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ