Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Eğitim İstanbul yarın okullar tatil mi, Valilik kar tatili açıklaması var mı? 15 Mart yarın İstanbul'da okullar tatil oldu mu ve karar alındı mı?
        1

        İstanbul'da beklenen kar yağışı (Aybar kar fırtınası) Cumartesi akşamı şiddetini artırdı. Hatırlanacağı gibi geçtiğimiz Perşembe ve Cuma günü İstanbul'da ilk ve orta dereceli okullar tatil edilmişti. Peki, 14 Mart bugün yani haftanın ilk günü İstanbul'da okullar tatil mi? Mteoroloji'den gelen son dakika tahminleri sonrasında öğrenci ve veliler merak içerisinde "14 Mart Pazartesi İstanbul'da okullar tatil mi?" sorusunun cevabını araştırıyor. işte merak edilen soruların cevabıyla ilgili detaylar...

        2

        METEOROLOJİ'DEN SON DAKİKA TAHMİN

        Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son dakika tahminlere göre İstanbul'da Pazartesi günü de kar yağışlı havanın yer yer de olsa etkili olması kar yağışının Salı günü etkisini tamamen kaybetmesi bekleniyor.

        3

        Yapılan bu tahminlerin ardından gözler İstanbul Vaviliği tarafından yapılacak kar tatili açıklamasına çevrildi. Hatırlanacağı gibi yapılan son açıklamada okulların 14 Mart Pazartesi gününe kadar tatil edileceği belirtilmiş pazartesi günü için ekstra bir karar açıklanmamıştı.