Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İZMİR'in Bayraklı ilçesinde, Uğur Çakır'ı (25) tabancayla ağır yaralayıp, ardından, ''Arkadaşımı vurdum kan kaybediyor' diyerek polisi arayan Emre Güven (38) teslim oldu.

        112 Çağrı Merkezi'ne, bugün saat 05.40'ta 'Arkadaşımı vurdum kan kaybediyor' ihbarı yapıldı. İhbar üzerine Çay Mahalle 2139 Sokak'taki söz konusu adrese giden polis ve sağlık ekipleri, Uğur Çakır'ı kanlar içinde yerde yatarken buldu. Çakır, ilk müdahalenin ardından Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılıp, tedaviye alındı. Çakır'ın durumunun ağır olduğu bildirildi. Kasten yaralama suçundan poliste suç kaydı bulunan Çakır'ın üzerindeki aramada bir sustalı bıçak bulundu.

        İçinde 4 mermi bulunan suç aleti tabancasını polise vererek teslim olan ve kasten yaralamadan daha önce de suç kaydı bulunan Emre Güven gözaltına alındı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler