Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        KARŞIYAKA Spor Kulübü'nde 26 Şubat'ta yapılan genel kurulda seçilen divan kurulu, eski divan yönetiminden görevi örnek güç birliği tablosuyla devraldı. Yeşil-kırmızılılarda Mehmet Yaya başkanlığındaki divan yönetimi, kulüpte ilk kez gerçekleştirilen devir teslim töreninde eski divan üyelerinin tümüne plaket verdi. Geçen dönem divan kurulu tarafından kulübe kazandırılan Mavişehir'deki Karşıyaka Spor Kulübü Müzesi'nde gerçekleştirilen devir teslim törenine Karşıyaka Belediye Başkanı Yıldız İşçimenler Ünsal, eski divan başkanlarından Ünsal'ın babası Sadri İşçimenler, Kulüp Başkanı Aygün Cicibaş, son divan başkanı olan Atakan Karakaplan ve yönetimi ile Mehmet Yaya ve yeni yönetim katıldı. Karşıyaka tarihinde en genç divan başkanı olan Mehmet Yaya, ilk kez düzenlenen törende Atakan Karakaplan ve yönetimine teşekkür plaketlerini verirken, hayatlarını kaybeden eski divan üyeleri de unutulmadı. Divan yönetiminden vefat eden Mustafa Başman ve Celal Ergin'in plaketleri ailelerine takdim edildi.

        BERAT ASİST KRALI

        3'üncü Lig 4'üncü Grup'ta kendisi gibi son 3 maçını kazanan Play-Off hattındaki önemli rakiplerinden Uşakspor'a konuk olmaya hazırlanan Karşıyaka'da altyapı patentli Berat Şahin bu sezon takımın asist kralı oldu. Yeşil-kırmızılı ekibin geçen sezon vitrine çıkardığı, bu yıl ilk 11'in önemli futbolcularından olmayı başaran Berat, forma giydiği 21 maçta 7 asist yaptı. Bu sezon 10 maçta ilk 11'de oynayıp 1 gol atan Berat, önceki hafta Nazillispor deplasmanında 3 asist birden yaptı. Berat Şahin, futbola Bornova Belediyespor ve Pınargücü'nde birlikte başlayıp, 2022'de birlikte Karşıyaka'ya transfer olduğu kuzeni Adem Yeşilyurt'la bu sezon beraber A takımda forma giyiyor. Adem, performansıyla Fenerbahçe'ye 5 yıllık imza atmıştı. Yeşil-kırmızılılarda hak mahrumiyeti cezaları biten Erhan'ın 6, Mücahit'in 5 asisti var.

        UŞAK'TA 175 KONTENJAN

        Ligde daha önceki deplasman maçları olaylı geçen Uşakspor'a cumartesi günü saat 15.00'te oynanacak karşılaşmada konuk olacak Karşıyaka'da taraftarlara Uşak 1 Eylül Stadı'nda 175 kişilik kontenjan ayrıldı. Play-Off hattını yakından ilgilendiren maçın bilet fiyatları ise açık 50, kapalı 100, misafir 65 TL olarak belirlendi. Karşıyaka grupta daha önce Kütahyaspor'la fahiş deplasman bileti gerginliği yaşamıştı.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm İzmir haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. İzmir Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler