Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Jennette McCurdy: Annem yalnız başına banyoya girmeme izin vermezdi! - Magazin haberleri
        1

        Bir dönem çocuk yıldız olarak adını duyuran 29 yaşındaki oyuncu Jennette McCurdy, hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

        2

        McCurdy, çocukluk yıllarında annesi Debbie'yle yaşadıklarını People Dergisi'ne anlattı. Annesinin 2013 yılındaki ölümünden sonra hayatının baştan sona değiştiğini ifade eden McCurdy, yaşadığı travmaları "I'm Glad My Mom Died" (Annem Öldüğü İçin Memnunum) isimli bir sahne gösterisine dönüştürdü.

        Ünlü oyuncu, çocukluk yıllarında annesinin tacizine uğradığını ve yaşadıklarını unutup normal bir düzene dönmenin kendisini çok zorladığını anlattı. Jennette McCurdy, anılarını da sahne gösterisiyle aynı ismi taşıyacak olan bir kitaba da aktarmayı planladığını ifade etti.

        3

        "ANNEMİN DUYGULARI DEĞİŞKENDİ"

        Çocukluk anılarında 'ağırlık ve kaosun' öne çıktığını söyleyen McCurdy, "Annemin duyguları çok değişkendi." dedi. O dönemde kendini incecik bir ipin üzerinde dengede durmaya çalışan bir ip cambazına benzeten oyuncu, annesinin duygularının bir günden diğerine değişkenlik gösterdiğini anlattı.

        Ailesinin tek kızı olan Jennette McCurdy, annesinin henüz küçücük bir çocuk olduğu dönemden itibaren kendisini oyuncu olmaya yönlendirdiğini söyledi. "Annem her zaman ünlü bir oyuncu olmayı hayal etmişti. Benim ünlü bir yıldız olmam onda bir sabit fikir haline gelmişti." diye konuştu.

        McCurdy, her ne kadar son derece utangaç olsa da oyuncu seçmelerine gitme konusunda üzerinde baskı hissettiğini de sözlerine ekledi. "Görevimin, huzuru korumak olduğunu hissediyordum. Ve annemi mutlu etmek istedim." diyerek o dönemi anlatan Jennette McCurdy, oyuncu olması için ailesinin finansal desteğini gördüğünü de vurguladı.

        4

        McCurdy'nin anlattığına göre; Annesi Debbie, o henüz 10 yaşında bir çocukken onun görüntüsüne odaklandı. O yıllarda Jennette McCurdy'nin saçlarının rengini açan, dişlerini beyazlattırmaya başlayan Debbie McCurdy, daha sonra da kızının tükettiği kalorileri saymaya başladı.

        McCurdy, bunun da kendisinde yeme bozukluğuna yol açtığını ifade etti. Jennette McCurdy, sonra da "Annem hayatta olsaydı, yeme bozukluğu sorunum da devam ediyor olurdu." şeklinde konuştu.

        5

        "YALNIZ BAŞINA BANYOYA GİRMEME BİLE İZİN VERMİYORDU"

        Jennette McCurdy, annesinin hayallerinin gerçeğe dönüşmesi anlamına gelen 'iCarly' adlı dizide rol olmaya başladığında henüz 14 yaşındaydı ve anoreksiya ile mücadele ediyordu. Jennette McCurdy, 17 yaşına kadar annesinin cinsel organ ve göğüs muayenesi yaptığını ve banyoya yalnız başına girmesine izin vermediğini de anlattı.

        6

        ANNESİNİN ÖLÜMÜNDEN SONRA KENDİSİNE YASAK OLAN HER ŞEYİ YAPTI

        McCurdy'nin annesi Debbie, 17 yıl boyunca kanserle mücadele ettikten sonra 2013 yılında hayatını kaybetti. Jennette çok küçükken ilk kez göğüs kanseri teşhisi alan Debbie önce iyileşti. Fakat hastalık 2010 yılında bu kez beyninde ortaya çıktı. Onun ölümünden sonra ise ünlü oyuncu için farklı ve zor bir yaşam başladı. Annesi öldüğünde 21 yaşında olan Jennette McCurdy, onu kaybettikten sonra bol bol alkol tükettiğini, kontrolsüz cinsellik yaşadığını yani annesinin yasakladığı her şeyi yapmaya başladığını sözlerine ekledi. McCurdy, annesi vefat ettikten sonraki beş seneyi böyle geçirdiğini, 2018 yılında gördüğü terapinin ardından normal bir hayata döndüğünü belirtti.

        Jennette McCurdy, bu yılın başlarında oyunculuğu bıraktığını ve geçmişte rol aldığı komedi dizilerinden utandığını açıklamıştı. Oyunculuğun yerine yazarlık ve yönetmenliği ön plana çıkaran McCurdy, "İnsanın hayatını değiştirmesi bir risk. Ama ben bunu bir amaç, bir görev haline getirdim." dedi.

        7

        "KİMSENİN HAYATI MÜKEMMEL DEĞİL!"

        Jennette McCurdy, "I'm Glad My Mom Died" adlı tek kişilik kara komedide, geçmiş yıllardaki deneyimlerini yansıtıyor. Gösterinin "düşündürücü" olduğunu vurgulayan Jennette McCurdy, "Hayat karanlık ve karmakarışık olabilir. Kimsenin hayatı mükemmel değil!" ifadelerini kullandı.

        McCurdy, yaşadıklarını ve hissettiklerini "Yanımda annem olmadan kimliğimi nasıl bulacağımı bilmiyordum. Yalan söylemeyeceğim, çok zordu. Ama şimdi hayatımın, gerçekleşmesinin asla mümkün olmadığını düşündüğüm bir noktasındayım. Sonunda kendimi özgür hissediyorum." diyerek özetledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ