Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Johnny Depp-Amber Heard davasında 'Türkiye' detayı!
        1

        Johnny Depp (58) ve Amber Heard (36), 15 aylık evliliklerini 2017'de sonlandırmıştı. İkilinin ABD'nin Virginia eyaletinde görülen 50 milyon dolarlık 'iftira' davası devam ediyor.

        Özel hayatlarına dair tüm ayrıntıların gözler önüne serildiği davada Depp'in 2007 yılında Türkiye'den satın aldığı lüks yatın detayları ortaya çıktı.

        2

        Business Insider'ın haberine göre; görkemli yat, art deco tarzı iç mekanı ve "korsan gemisi" tasarımıyla tanınıyor. Ünlü aktörün, yatı satın alma bedeli ise açıklanmadı.

        3

        47,6 metre olan yatın ismini "Vajoliroja" koyan Johnny Depp, o yıllardaki partneri Vanessa Paradis ve kızları Lily-Rose ile birkaç kez yatta eğlenirken görülmüştü. İkili, 2012 yılında ayrılmıştı. Lüks yatta 10 misafir odası, 9 mürettebat odası, ev sineması, helikopter pisti, yüzme havuzu ve jakuzi bulunuyor.

        4

        KULLANMADIĞI ZAMANLARDA KİRALAMIŞ

        2013 yılında ünlü aktörün, yatı kullanmadığı zamanlarda kiralamaya başladığı biliniyor. Aktörün kiracılardan yoğun sezonlarda haftada 130 bin dolar ve düşük sezonlarda 110 bin dolar ücret aldığı bildiriliyor.

        5

        YAT ALEYHİNDE KULLANILDI

        Johnny Depp, 2015 yılında aktris Amber Heard ile evlendiğinde de yatın adını "Amphitrite" olarak değiştirmişti. Düğünden 15 ay sonra Heard, ünlü oyuncuya boşanma davası açmıştı.

        Yat, Amber Heard'ın Depp aleyhindeki ifadesinde rol oynadı. Aktris, Depp'in onu yatın kabinlerinden birinde duvara çarptığını iddia etti. Heard, Depp'in sarhoş olduğunu ve tekneyi satmak zorunda kaldığı için üzgün olduğunu söyledi.

        Depp, yatı 2015 yılında 27 milyon dolara yazar J.K. Rowling'e satmıştı. Yat, sonra da ABD'li bir iş insanına satıldı ve şimdiki adı "Arriva" olarak biliniyor.

        6

        "JOHNNY HAYATIMI KURTARDI"

        Öte yandan olaylı karalama davası sürerken ünlü aktörün meslektaşı Eva Green'in Deep'i savunmasının ardından bir destek de müzisyen Courtney Love'dan geldi.

        1994’te hayatını kaybeden Kurt Cobain'in eşi Courtney Love, 1995 yılında Depp'in kendisinin hayatını kurtardığını anlattığı bir paylaşımda bulundu. Love, "Aslında herkesin önünde yargıda bulunmak istemiyorum ama size sadece Johnny'nin 1995'te Viper Room'un dışında Sal ile aşırı doz aldığımda bana kalp masajı yaptığını söylemek istiyorum." dedi.

        7

        "BENİ TANIMIYORDU BİLE"

        Ünlü müsizyen, "Johnny, ben kafayı sıyırmışken ve Frances tüm bu sosyal hizmet uzmanlarıyla birlikte acı çekerken, ona destek oldu. 13. doğum gününde bana hiç göstermediği dört sayfalık bir mektup yazdı. Beni gerçekten tanımıyordu bile." ifadelerini kullandı.

        Courtney Love, ayrıca Depp'in kızına yardımcı olduğu okuluna birkaç defa limuzin gönderdiğini de ifade etti.

        8

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ