Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Kaan Taşaner ile Seray Dura'nın el ele alışverişi - Magazin haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Habertürk'ten Eren Gürel'in haberine göre; Kaan Taşaner ile sevgilisi Seray Dura, önceki gün bir alışveriş merkezinde objektiflere takıldı. Daha önce sokakta tartışırken görüntülenen çift, bu kez el ele alışveriş turundaydı.

        "HER ŞEY YOLUNDA"

        Soruları yanıtsız bırakan ikili, muhabirlere, "Her şey yolunda, teşekkürler" demekle yetindi. Çift, ardından akşam saatlerinde alışveriş merkezinden ayrıldı.

        ÇİFTİN GERGİN ANLARI

        Çift, geçtiğimiz haftalarda Baltalimanı sokaklarında gergin anlar yaşamıştı. Taşaner, sevgilisiyle sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı yol kenarında tartışırken objektiflere yansımıştı.

        REKLAM

        43 yaşındaki oyuncu, ilk önce kızdığı sevgilisini daha sonra sarılıp öperek ikna etmeye çalışmıştı. Bu durum karşısında tepkisiz kaldığı görülen Seray Dura'nın mutsuzluğu yüzüne yansımıştı.

        Kısa bir yürüyüşün ardından Boğaz manzaralı bir banka oturan çift, yaşadıkları tartışmanın değerlendirmesini yapmıştı. Sevgilisine yakın ilgide bulunan Kaan Taşaner, yarım saat süren sohbetin ardından Dura'nın gönlünü almayı başarmıştı.

        BUZLAR ERİDİ: KONUŞARAK HALLETTİK

        Ardından kısa bir süre sonra aralarındaki buzları eriten ikili, AVM'de birlikte mağazaları dolaşıp, alışveriş yapmıştı. Daha sonra Dura ile baş başa yemek yiyen ünlü oyuncu, sevgilisiyle arasında küslük olmadığını ifade ederek, "Aramızda geçen bir problem vardı konuşarak hallettik. Gayet iyiyiz" demişti.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ