Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Kadın 21. yeni bölüm fragmanı! Kadın'da Bahar, Şirin'den hesap sormaya gidiyor

        Kadın dizisi yeni bölümüyle bu akşam ekranlara geldi. Dizinin hemen ardından yayınlanan yeni bölüm fragmanı da heyecanı iyice arttırdı. Kadın son bölümde Bahar, kendisini Sarp’ın sevgilisi olarak arayan numaranın sahibinin Şirin olduğunu öğrendi. Bahar şimdi ne yapacak? Pırıl ise Bahar ve çocukların yaşadığı gerçeğiyle sarsılır ve Sarp’a her şeyi anlatmaktan vazgeçerek, İstanbul'dan ayrılmaya ikna etmeye çalışır. Peki şimdi ne olacak? İşte Kadın 21. yeni bölüm fragmanı ve 20. son bölüm özeti…

        KADIN 21. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

        Bahar, Sarp'ın sevgilisi olarak Şirin'in kendisini aradığını öğreniyor. Bahar, Şirin'den hesap sormak için eve geliyor, ancak Enver buna mani olmak için Hatice'yi arıyor. Hatice'de Şirin'i evden uzaklaştırıyor. İşte Kadın 21. yeni bölüm fragmanı:

        KADIN 20. SON BÖLÜM ÖZETİ

        Pırıl, Suat’ın evinde Jülide’yi gördükten sonra ne yapacağını bilemez. Hatice ise Şirin’i Bahar’a ilik vermek için ikna etmeye çalışmaktadır.

        Enver’in eve dönmemesini hazmedemeyen Şirin, ilik verme olayını kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapar. Ceyda, oğlu ile ilgili yaşadığı hayal kırıklığından sonra kolay kolay toparlanamaz.

        Bahar’ın bu süreçte hastalığı yüzünden ağrıları iyice artmaya başlar. Belli etmek istemese de bu ağrılar onu çok zorlamaya başlamıştır. Musa’nın Jale ile yaşadığı ayrılık sürecinde ise bir planı vardır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ